Kapal Israel dan Malaysia


isu kapal Israel lagi !!


Bila tercetusnya serangan kejam regim Zionis ke atas umat Islam Gaza , juak-juak pencacai PaS &PKR bukannya nak bersama-sama kerajaan bantu bagi menghantar bantuan ke sana tetapi mereka lebih suka mempolitikkan isu ini .


Isu kapal Israel yang berlabuh di Pelabukan Klang pernah dibangkitkan dulu kini dimainkan semula mereka untuk menipu uma

t Islam di negara . 


Malah Dr Maza juga seolah-olah terpengaruh propaganda mereka bertanya kepada Timb Menteri Datuk Muhkriz Mahathir di twitter .

Muhkriz menjawab memang benar kerana kapal ini membawa minyak sawit untuk dieksport ke Palestin dan terpaksa melalui pelabuhan Ashdod , Israel . Minyak sawit negara dijual kepada syarikat milik Muslim yang berdaftar di Palestin .

Jadi , anda boleh menilai sendiri kebenaran mengenai isu kapal Israel yang berlabuh negara ini dengan cerita dibawa pembangkang . Mereka tak tahu kapal nak masuk ke Palestin perlu ke pelabuhan Israel .

Malah minyak sawit kita dijual kepada syarikat orang Islam Palestin bukannya fitnah pembangkang kononnya negara kita berdagang dengan Israel !
Now Pakatan Rakyat kantoi bohong lah~

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*