Kecoh DANA SUARAM Disonglap

Dua individu ini dikhabarkan telah mengelapkan dana SUARAM yang diperuntukkan kepada parti PKR dalam pemilihan kali ini menunjukkan reaksi positif kerana ada beberapa individu berhubung dengan admin mengesahkan ada belakunya penyelewengan itu. Benarkah RM100juta itu wujud dan disonglap oleh mereka-mereka?


Dari sumber yang admin terima, Azmin Ali dijanjikan kerusi Menteri Besar sekiranya dapat mendominasi kerusi Timbalan Presiden PKR yang akan dipertandingkan pertemuan 3 penjuru iaitu Tian Cua, Azmin dan Khalid Ibrahim.Sekali gus sebagai isyarat besar penyingkiran Khalid dari saff pimpinan parti tersebut.

Dan watak Azmin ketika ini seorang senyap dan mengambil jalan selamat dengan tidak membuat sebarang tindakkan yang bakal menimbulkan spekulasi memburukkan diri beliau.Manakala dikala ini 2 ekor penyangak selaku “tanker” kepada Azmin sedang mengasak Khalid Ibrahim secara tidak langsung. Jelas dan lengkap dominasi yang disusun oleh Anwar Ibrahim dalam merencanakan tujuan beliau untuk Azmin. Adakah wang yang dikatakan disonglap itu akan digunakan sebagai “dedak” dalam pemilihan untuk menaikkan Azmin kali ini?!

Secara jelas 2 ekor itu diletakkan sebagai “pengimbang” yang bakal mengimbangi dominasi kem Wan Azizah yang dikhabarkan tidak senang dengan Azmin dari dahulu lagi walhal suaminya Anwar cukup sayang akan beliau (Azmin). OXOX

Nurul dan Saifudin kini dikekang oleh Rafizi yang sebagai tukang kacau kepada percaturan ini. Nurul sebagai anak pastinya akan melindungi dibawah payung ibunya Wan Azizah. Nurul dan Saifudin pening kepala nak layan kerenah Rafizi nampaknya..Tak gitu?!

Siapa penyumbang dana SUARAM?
Jutawan George Soros dipercayai penyumbang dana terbesar Suara Rakyat Malaysia (Suaram) melalui Suara Inisiatif Sdn Bhd (SISB).- Fullartikel

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*