Kelantan Laksanakan Hudud!


Ahli Parlimen Ketereh, Tan Sri Annuar Musa menggesa agar DAP tidak campur tangan berhubung isu pelaksanaan hudud di Kelantan.Beliau berkata demikian menerusi laman sosial Facebook miliknya, hari ini.(15/11/2013)


“Boleh tak gu gu (kawan-kawan) yang baik dengan DAP cakap pada mereka supaya tutup mulut. Tak perlu menyibuk hal pelaksanaan hudud di Kelantan.

“Di Kelantan, DAP tak ada setengah kerusi pun dalam Dewan Undangan Negeri. Kita tak kacau urusan hudud di Pulau Pinang atau Selangor,” katanya.

Beliau yang juga Ahli Majlis Tertinggi Umno berkata isu pelaksanaan hudud itu melibatkan orang Islam dan biarkan Kelantan melaksanakannya.

“Biar Kelantan buat. Selepas ini orang lain boleh tiru. Ini urusan agama orang Islam di negeri yang badan membuat undang-undangnya 100 peratus Islam. Kita tak kacau demo (mereka) pun,” katanya. – Sinar


Daeng : Dalam perkara ini admin amat bersetuju dan satu tindakkan yang baik untuk Kelantan membersihkan persepsi rakyat terutama penyokong PAS bahawasanya PAS berani menongkah DAP terutama anak haram berkerusi roda tuu!!!للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*