Kenapa Anwar Takut AIR BANJIR?!

Kecoh dalam media siber Azmin Ali menyodok sampah untuk membersihkan longkang dimana ada yang memuji ada yang bersumpah seranah.koh koh koh..

Pada aku seorang yang realistik, aku tidak hairan pun dengan apa yang azmin lakukan waima dia nak sodok apa pun takpe jangan ikut Ketua Umum duk sodok montot orang..koh koh koh..

Tapi ada satu senario pelik yang dimainkan oleh Ketum Sdn Bhd. Iaitu keprihatinan beliau keluar negara takala rakyat ditempat beliau (and Family) meraih undi ketika PRK Kajang ditinggalkan begitu sahaja dan secara automatik UMNO dipersalahkan kerana meninggalkan tanggungjawab sebagai kerajaan yang memerintah.koh koh koh
Sebelum ini Kajang dilanda banjir (bukan nk salah bencana alam) Ketum di Unite Kingdom..kali ini banjir lagi..Ketum di Amerika..Apakah rakyat Kajang lebih ramai disana? Yelah..bak kata seorang rakan merangkap macai bersepadu sdn bhd. “Takkan semua benda Anwar kena buat?” tapi yang hairannya takkan la setiap kali banjir mesti tidak ada di Malaysia, atau ada pakai ilmu ilmu takut air ke wahai Ketum Sdn. Bhd.? sebab tak pernah tengok Ketum redah banjir..Kenapa ye?! koh koh koh..
Senario Ketum Sdn. Bhd. keluar masuk negara seolah olah seorang yang bebas kemana jua sedangkan beliau masih dalam seorang pesalah kes yang diikat jamin. Memang akta hari ini perlu ditambah baik. Maklumlah Ketum kalau pergi luar negara habis dicanangnya dia dianiaya tapi masa dia balun pungkok orang ada dia citer apa dia buat?koh koh koh.. 

Walaubagaimanapun Azmin Longkang, buat lah apa jua yang baik selama menjadi MB Selangor akan tetapi ramai masih ingat lagi bagaimana anda melipat Khalid Ibrahim sehingga belakunya insiden kerusi terbang, rasanya tak lama lagi kena lipat ikat tepi longkang la agaknya.koh koh koh..


Tengah korek kubor peliwat kew?!KOH KOH KOH…

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*