Kenapa Cina DAP Benci Sangat Datin Seri Rosmah?!

Ketika Anwar dengan angan fantasi RM1 bersamaan USD1 tercetus kebiadapan sang kafir DAP sekali lagi dengan melontarkan kata-kata berbau penghinaan terhadap Datin Seri Rosmah Mansur yang tidak berdosa terhadap Cina DAP tersebut. Sehinggakan berdoa agar Datin Seri mati ketika beriadah?!

"Orang gemuk tidak seharusnya bermain badminton kerana terlalu banyak pergerakan dan ini akan mendorong kepada kematian awal. Dia tidak sepatutnya bermain badminton (kerana dia seorang yang gemuk)." – Hew Kuan Yew

DAP sedar akan ruangan ini untuk menarik orang melayu islam PR terutama didalam PAS untuk bersetuju dengan sikafir ini kerana ia mula dimainkan dalam portal rasmi pembangkang yang bertujuan jelas untuk menghina dan mencerca Datin Seri Rosmah sedangkan dalam rakaman (yang dimanipulasikan oleh media pembangkang sebelum diri) nyata ucapan beliau tiada langsung menyentuh perkara politik dan berkisah tentang hobi beliau bermain 'badminton'.

Adakah jatuh berdosakah Datin Seri Rosmah berkongsi perkara peribadi (hobi) beliau sehinggakan dijadikan modal politik untuk menyerang kepimpinan Dato Seri Najib Razak?

Benarkah? Peranan pembangkang di Malaysia yang kononnya cerdik pandai didalamnya menggunakan Isteri PM sebagai galang ganti untuk mencetuskan rasa kebencian masyarakat terutamanya umat islam terhadap kerajaan hari ini.

Pakatan Pembangkang wajib berfikiran bijak menggunakan akal yang dikurniakan oleh Allah swt.

Semoga Allah swt yang membalasnya.

Theflyingkick menulis:

Hew Kuan Yew atau lebih dikenali sebagai SUPERMAN DAP telah membuat satu posting dengan gambar isteri Perdana Menteri dan bertulisan Cina yang bermaksud:
"Orang gemuk tidak seharusnya bermain badminton kerana terlalu banyak pergerakan dan ini akan mendorong kepada kematian awal. Dia tidak sepatutnya bermain badminton (kerana dia seorang yang gemuk)."
Hew Kuan Yew kemudiannya berharap, Rosmah banyak bermain badminton dan "bermain puas-puas agar dia boleh pergi ke syurga (mati) dengan secepatnya."

Orang ini sangat terkenal di kalangan khalayak DAP kerana bahasa yang digunakannya sangat kesat dan biadap apabila memperkatakan tentang KERAJAAN, MELAYU dan ISLAM. Dalam ceramah-ceramahnya, tiga topik itu sahaja yang akan menjadi keutamaannya.

Dia sentiasa memberikan bayangan kepada khayalak DAP yang keseluruhannya berbangsa Cina, dalam bahasa Cina totok bahawa KERAJAAN MELAYU DAN ISLAM merupakan kerajaan yang lemah, menindas dan penuh dengan korupsi, JUSTERU ORANG CINA DAP harus menggulingkan kerajaan Melayu-Islam di Malaysia dengan apa cara sekalipun.

Dalam ceramahnya dalam sebuah kursus anjuran DAP di Sibu semalam, Hew Kuan Yew memberikan bayangan bahawa PRN Sarawak yang dijangka akan diadakan pada tahun 2015, perlu dipergunakan dengan sebaik-baiknya untuk DAP merampas Sarawak dari tangan Kerajaan Bumiputera. Menang di Sarawak, bermakna DAP akan menang di seluruh Malaysia.

Dan seperti biasa, dalam ceramahnya, banyak provokasi yang dilakukan dengan label-label kasar dan biadap diberikan terhadap Melayu, Bumiputera, Islam dan Kerajaan yang nampaknya disambut cukup hangat oleh para hadirin.

Mungkin bagi kebanyakan orang, Hew Kuan Yew seorang yang low-class namun dengan pergerakannya dari semasa ke semasa untuk menghasut, semakin ramai yang tertarik dan menyokongnya.
Dalam kenyataan yang disiarkan oleh Malaysiakini, portal yang dikatakan sangat berpengaruh dan 'terbaik' menurut timbangan Menteri Dalam Negeri, "RAKYAT TELAH MERAMPAS SEGALA-GALANYA DARI SAYA' adalah salah dan mempunyai niat jahat.

Rosmah sebaliknya berkata, dia telah menggunakan hampir kebanyakan masanya untuk beraktiviti dengan Rakyat sehinggakan dia tidak mempunyai masa untuk menjalankan hobinya termasuklah bermain badminton.

Malaysiakini memang hebat kerana pandai menggunakan dan bermain-main dengan istilah serta ayat dalam Bahasa Melayu. – The Flying Kicks

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*