Kenapa Golongan Muda Mula Tinggalkan UMNO?!

Blog ini asalnya dari penyokong kuat kepada parti UMNO kini lebih kepada posting yang berbentuk neutral yang mana admin wajar membantu para pembaca membuat perhitungan yang bijak dalam agenda politik tanah air.

Walaupun admin tidak berpendidikan tinggi tahap Master atau PhD dan hanya berpendapatan sederhana akan tetapi rasa syukur kepada rezeki Allah swt tetapi di hati dan sanubari ini biar kurang jangan melebih lebih.

Petang semalam admin berjumpa dengan seorang bekas jentera parti UMNO/BN yang meluahkan perasaan beliau akan kegusaran beliau terhadap dua sayap utama UMNO hari ini kini dalam keadaan yang teramat bahaya khususnya di sekitar 2 tempat yang berdekatan jemaah admin. Beliau sudah “habis umur” didalam pergerakan sayap dan kini mengambil jalan “berkecuali” dari melibatkan diri dalam UMNO secara “hardcore” seperti belasan tahun lepas.
Insyallah cukup detailnya akan admin tuliskan disini kerana admin tiada saluran tepat kepada mereka-mereka. SMS tak balas..Call tak angkat..so admin nukilkan disini untuk siapa siapa yang bakal terasa tu. Terpulang la nak ambil tindakkan susulan atau biarkan sahaja luahan itu diawangan disini. itu pun kalau mereka-mereka baca blog kecil ini.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*