Kenapa Kit Siang Bertanding Guna Lambang PAS?!

HARAKAH lidah rasmi PAS menulis, UMNO mati akal bila mana Kit Siang melafaskan akan bertanding di Gelang Patah menggunakan JENAMA PAS.Lepas ini PAS semakin teruk dan mungkin akan berkubur jika membenarkan calon bukan Islam menggunakan jenama PAS. Bayangkan bagaimanakah orang BUKAN ISLAM hendak memenuhi kehendak orang ISLAM???

Sindirian yang cukup tajam dikembalikan kepada orang-orang PAS yang hari ini melambung orang bukan Islam menjadi ketua. Adakah penyokong-penyokong PAS sedar yang cuba memanipulasikan undi umat islam dalam PAS hari ini adalah orang itu??

Gelang Patah bakal menjadi CONTOH dan Umpan untuk semua pengikut PAS bakal memberi undi kepada DAP ditempat lain, So inilah yang Kit Siang mahukan, bukan rugi malah bertambah tambah untung DAP jika semua pengikut PAS terperdaya dengan sandiwara beliau.

Tidak percaya?Totok PAS akan mainkan isu ini untuk meraih kepercayaan rakan mereka dengan ayat “Kit Siang Sudi Duduk Bawah Bendera PAS” padahal 1 kerusi sahaja orang DAP duduk bawah PAS tapi..kerusi tempat lain???Jangan HARAP!!!!

Pernahkan golongan seperti kit siang ini melaburkan diri tanpa mengaut keuntungan kelak? Kepala putar alam ini kalau satu hari tak menipu TOKONG depa marah woooo…


Semut hitam menulis :

Heh! Jangan salah sangka beb. Si Kit Siang tu sampai mati pun dia takkan masuk Islam. Kerat la apa pun, dah tentu – tentu dia takkan buat macam tu punya.

Hakikatnya, Si Kit Siang ni awal – awal lagi dah didoktrinkan oleh puak – puak Yahudi agar menolak Islam secara Total. Tu sebab dia memusuhi Islam sejak sekian lama.
Kalau dulu, sampai tegang – tegang urat tengkuk dia memaki hamun PAS kerana beria – ia benar nak menegakkan Negara Islam dalam sidang Parlimen.
Malah, dia siap kutuk lagi kesatuan Negara – Negara Islam OIC kerana mengiktiraf Malaysia sebagai salah sebuah Negara Islam yang maju di Asia Tenggara.
Tapi, semua itu sanggup dia lupakan buat sementara waktu. Dia bukan lupakan terus agenda memusuhi Islam tu. Tapi, dia buat sebab dia dah semakin terdesak.
Jadi, mahu atau tidak, dia terpaksa jugak ‘masuk Islam’ kalau nak bertanding dalam Pilihan Raya Umum akan datang sekiranya parti dia digantung oleh RoS.
Namun, macam yang SH cakap, dia bukan nak masuk Islam betul Sebaliknya dia hanya akan menggunakan lambang PAS untuk bertanding.
Si Ostazah Pening tu jugak pernah kata yang dia masuk PAS sebab dia terasa yang selama ini dia tak cukup Islam. Masuk PAS baru Islam. Jadi sama la macam Si Kit Siang ni.
Soalnya, kenapa dia nak gunakan PAS sedangkan dia boleh sebut PKR atau PSM dan lain – lain parti yang bersekutu dengan puak – puak Pakatan tu?
Adakah dia rasa diri dia jauh lebih tinggi untuk menggunakan nama PKR dan memilih untuk mengutuk serta memperkecilkan PAS secara umum?
Tidak. Ini semua taktik Gampang Si Kit Siang sebenarnya untuk menarik sokongan dari kalangan orang Melayu je. Dia nak orang Melayu melupakan kebiaDAPan DAPigs.
Semua orang masih ingat bagaimana DAPigs menghina Islam dengan mendesak Kerajaan membenarkan penggunaan kalimah Allah dalam kitab Bible versi Bahasa Melayu.
Dia cuba untuk mengelirukan rakyat dengan menyatakan bahawa dia sanggup bertanding dibawah panji – panji Parti Angguk Saja bagi tujuan mengaburi mata mereka.
Kesimpulannya, tindakan Si Kit Siang ni bukan la untuk membantu memartabatkan Islam di Malaysia. Tetapi, sebaliknya Si Kit Siang tu hanya nak mempergunakan PAS untuk dia terus kekal berkuasa. Semuanya demi kepentingan diri, bukan untuk rakyat pun!!!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*