Kenyataan “Dana Yahudi” @Akaprawi Konsisten dengan Maria Chin Abdullah

Merujuk dakwaan Datuk Ab Aziz Kaprawi yang mendakwa DAP dibiayai oleh Yahudi untuk PRU 13 adalah berasas. Penganjur BERSIH 4.0, Maria Chin pernah membuat pengakuan berkenaan dana tersebut yang ianya dari sumbangan NDI & OSI. 

Beliau berucap sewaktu Perasmian Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Sri Gading yang dirasmikan oleh Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Zahid Hamidi pagi tadi. 

Antara intipati ucapan perasmian oleh Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Zahid Hamidi yang turut mendedahkan akan perkara ini :

Semasa merasmikan Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Sri Gading tadi.Datuk Seri Zahid Hamidi menceritakan akan kebenaran derma RM2.6 billion kpd presiden UMNO. Beliau telah jumpa sendiri pemegang amanah keluarga Arab itu.
Tanpa menyebut nama,Datuk Seri Zahid Hamidi berkata antara sebab derma RM2.6 billion mahu komitmen Kerajaan Malaysia hari ini mengekang aktiviti keganasan dirantau Asia. Juga UMNO/BN terus perintah Malaysia.

Datuk Seri Zahid Hamidi mendakwa beliau sudah melihat dokumen asal pemindahan wang. Ini membuktikan wang KWAP tidak masuk ke akaun PM.Juga cerita proses pindah duit.

Keluarga Arab itu kata bukan sahaja memberikan derma pada Malaysia tetapi juga bagi sumbangan kepada beberapa buah negara Islam sahabat yang lain diseluruh dunia.

**
Terang lagi bersuluh para penyokong DAP sedang mengeletik kepanasan lantaran pendedahan ini, walaubagaimanapun mari kita lihat apa jadi sekiranya DAP memerintah (rujuk kabinet bayangan DAP)


Kalian rela kiasu DAP ini memerintah negara Malaysia?

Sebuah badan bukan kerajaan yang dikenali sebagai Gabungan NGO Melayu Malaysia meminta ketua penganjur BERSIH 4.0, Marina Chin Abdullah untuk menyatakan sumber dana perhimpunan tersebut melibihi RM30 juta.


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*