Kes Cikgu Lotfi Mungkin Tak Sedar Diri?

Daeng nak nasihatkan kepada rakan-rakan blogger dan pengamal media maya agar kalian bersabar dan biarlah pihak yang berwajib mengambil tindakkan yang sepadan dengan perbuatan beliau.
Sayu…Mungkin beliau tak menyangka
Mohon jangan lah dicerca melampaui batas kita rakyat Malaysia, Kejadian ini sedikit sebanyak memberi tauladan kepada pengamal media dan khususnya rakyat Malaysia agar lebih berhati-hati dalam sebarang pertuturan/penulisan yang membawa kepada kemarahan rakyat dan berbau hasutan.
Kenapa perlu beliau dibicarakan dan disiasat?

Mungkin beliau boleh menafikan yang akaunnya dihack (ayat biasa pencacai). Atau mungkin ketika ia menulis itu dia sangka dia didalam lingkungan imaginasi (Tengah tak sedar diri). So kita berharap pihak yang melakukan siasatan akan mengambil kira tahap kesihatan beliau dan steatment beliau yang boleh dirujuk untuk membela diri.


Diharap dengan adanya tindakkan pantas sebegini bermakna kita akan sentiasa berhati-hati dalam penulisan. Tapi dalam kes Cikgu Lotfi ini..Aku rasa dia ini Kepalanya sikit problem..atau beliau terlalu obses membaca artikel yang banyak memburukan Polis Malaysia…Kerja siapa agaknya???

credit info : celahgelegar

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*