Kesilapan teknikal di pemilihan parti, DAP akui kesalahan!

Serupa pundeek jek, Konon2 la tu nak akui salah KECIL yang dibuat sendiri, tapi Salah BESAR tanak lak mengaku padahal teterang memang depa mentekedarah amanah yang diberikan rakyat?

Karpal Sink ngaku akan kesilapan itu, tapi masa kesilapan LGE yang menyokong pengunaan kalimah Allah tu dia tanak bersuara malah itu lebih besar silapnya bebanding ralat ketika memindahkan kiraan keputusan menggunakan program komputer Microsoft Excel. (Nampak sangat leh edit..kekeke)

Karpal Sink ngaku akan kesilapan itu, tapi Kesilapan Ngeh merembat tanah orang miskin kelatan tanak tolong mengaku yang bahawasanya memang DAP Parti sedut darah rakyat?

Karpal Sink ngaku akan kesilapan itu, tapi “over my death body” tu hapa?Ingat ini tanah ada darah moyang kau ke?

Karpal Sink ngaku akan kesilapan itu, tapi kenapa tak mahu mengakui anwar tu memang tak layak dijadikan PM, Maklum la suka sama suka…Lepas ini giliran kau ke karpla?

Karpal Sink ngaku akan kesilapan itu, tapi Kesilapan Nga yang hari ini nak saman blogger dan media cetak yang membogelkan ketidaktelusan dia dalam isu “baju kot” dan semua isu-isu yang tercirit hingga Ki Siang sepi menikus, maklum la LGE dah dapat tarik semua orang kaya dalam pulau!!!!Masyuk~


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*