@khairykj Gadis Manis Mengurat Khairy Di Twitter?!

Dimanakah venue Sukan Komanwel 2010? 

Kecoh di laman sosial Twitter baru-baru ini apabila seorang wanita, dengan nama Twitter-nya Ratu Selfie menjawab satu kuiz yang diberikan oleh Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin dengan jawapan yang unik sekali.
Kuiz yang berbunyi “Dimanakah venue Sukan Komanwel 2010” yang diajukan oleh KJ itu telah dibalas dengan jawapan yang berbunyi “Di dalam hati kita berdua…” oleh Ratu Selfie. KJ yang terkejut dan tertarik dengan jawapan itu memberikan Ratu Selfie sehelai baju “Malaysian Warrior” sebagai hadiah.
Bagaimanapun perkara ini hanyalah dianggap satu gurauan oleh KJ. Begitu juga rasanya dengan ratu selfie. Jika betul-betul nak berkasih, baiklah guna Whatsapp.
Oleh kerana banyak retweet yang dibuat oleh pengguna Twitter yang lain, perkara ini menjadi popular dan dengan secara tak langsungnya Ratu Selfie kini di intip bagaikan artis.
Ini dia gambar yang dikongsikan oleh Ratu Selfie di laman Facebooknya. Boleh tahan orangnnya. Hurmm. Tapi berpunya ke belum, tu kena tanya la sendiri. – SiakapKeli.com
Bertuah la bro KJ, tapi ingat ea kot mem besar kat rumah tu mata kecik beso kecik beso jek tu hahaha..Biasalah orang berkarisma memang ramai peminat,kan?!

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.