Khalifah Umar Abdul Aziz : Puncak Kemunafikan PAS Terserlah!

Kepada yang tidak tahu inilah lelaki kononnya ala “Khalifah Umar Abdul Aziz” acuan pembangkang Layakkah mangkuk ini dapat gelaran itu? – DS
Rakan blogger gua si Empayar Pemuda mendedahkan gambar-gambar Khalifah Ah Beng sedang bersukaria bersama ARAK dan juga amoi cun dari Taiwan.. 
Kata beliau, gambar tersebut adalah dari simpanan blogger Pakatan Anak Sungai Derhaka yang tak sempat di’watermark’..(baca sini)
Perghhh…, bukan main suka lagi ye Ah Beng dapat bergambar di Pub tu.. Korang tengok je lah riak dimuka Khalifah kesayangan puak-puak Pas tu beb.. Itu muka gatal namanya sebab ada amoi cun disebelah..
Dan kalau korang nak tahu, inilah konsep amar makruf nahi mungkar yang diamalkan dalam kehidupan Ah Beng.. Dan konsep ni jugak direstui oleh Pok Nik alaihissalam..
Dulu gua ingat lagi.., Ah Beng pernah menyatakan bahawa dia bertekad untuk mengamalkan pemerintahan mengikut acuan khalifah Umar Al- Khattab. (BACA SINI)
Malah Ah Beng juga pernah menegaskan bahawa hanya “Amar Makruf Nahi Mungkar” sahaja yang boleh mencegah kegiatan jenayah. Masa tu, bukan main bertakbir sakan geng-geng melayu haprak dalam Pakatan.. Dorang punyalah suka sampaikan ada yang sanggup cium tangan Ah Beng masa berbuka puasa..
Dorang jaja keliling kampung kata Ah Beng lebih Islamik dari Najib.. Dorang pukul canang bahawa Ah Beng lagi faham tentang ajaran Islam dari Muhyidin..
Rupa-rupanya, puak-puak melayu bangang dalam Pakatan tu kena kencing hidup-hidup beb.. Bukan kencing sikit.., tapi habis lencun sampai ke seluar dalam…
Itu pun dorang tak sedar lagi… Akhirnya Ah Beng jugak yang pandai sebab boleh tipu melayu haprak dalam Pakatan..
Blogger-blogger pencacai dorang yang perasan pandai pun kena kencing jugak beb.. Kalau dah kena kencing tu.., tak lah pandai mana kan – EP

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*