Komunis Didalam Pakatan Rakyat?!

Mat sabu mendakwa Mat Indera adalah perjuang yang sebenarnya? Kerana apa? Of kos la dia di bela dek LGE dengan gaji/elaun setiap bulan beribu². Padahal apa kelayakkan pun tarak, modal air liur leh bikin kaya…Daeng pernah mendengarkan sejarah Chin Peng..meremang bulu roma..Tergamak dia bunuh polis dan bakar semua keluarga Polis dalam Balai (Tragedi Bukit Kepong)

Pekeliling SUK Bilangan 1 Tahun 2010, Kerajaan Negeri Selangor telah dikeluarkan kepada setiap Jabatan dan Agensi Kerajaan Negeri Selangor mengarahkan penggunaan logo Selangor Shines. 


Logo itu diluluskan oleh Mesyuarat Kerajaan Negeri (MMKN) Selangor Darul Ehsan ke 40/l2OO9 yang di adakan pada 9 Disember 2009 meluluskan penggunaan logo tersebut bagi sempena Kempen Tahun Melawat Selangor 2011.

Surat itu berikut:

 
 

Bahasa pun bukan bahasa kebangsaan tetapi Inggeris. Kemudian itu, perhati betul² logo itu. Serupa tidak dengan berikut:

   

Ingat pesanan sini dan fikirkan mereka ini …

SUMBER: theunspinners

Baca sepenuhnya di blog Gelombang Wangsa Maju sini

“Bekas PM Singapore LKY (Lee Kuan Yew-gambar) telah berkata bahawa negaranya sedia berperang jika isu tanah di Tanjong Pagar tidak diberikan balik oleh Malaysia pada masa yang telah ditetapkan dan jika isu mengenai air ditimbulkan.” Kata penulis ‘Pemerhati 44’, dalam Tranungkite. net. [ARTIKEL]


Mereka terlalu yakin, mereka kini kuat?
Pilihan ditangan anda…- DS

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*