Kurang Hebat Diranjang : Ubat Kuat Jadi Ubat Celaka


BUKAN SEKS Untuk Bahagiakan Isteri?!
Berikut beberapa hal sederhana yang Anda lakukan untuk membuatnya bahagia.

  • Bersihkan rumah. Sebelum isteri ngomel menyuruh, tolong la sapu lantai, atau cuci pakaian kotor.
  • Berikan pujian atau urutan menyenangkan dia terutama si isteri sedang hamil, lakukan ini sebaiknya sedang bersantai atau menontong telivision.
  • Berikan hadiah yang mungkin dia suka
  • Berikan pujian. Siapa yang tidak merasa senang dipuji?
Nasihat diatas ini adalah antara cara membahagiakan si isteri  dengan memanjakan dia cara sederhana dan kisah dibawah ini bagaimana ketaksuban membahagiakan isteri dengan seks yang mengundang celaka pada diri sendiri :


“Ubat jahanam tu hancurkan hidup saya,” kata mangsa ubat perangsang seks tiruan hanya mahu dikenali sebagai Mokhsin, 52, yang kini terpaksa menjalani rawatan dialisis tiga kali seminggu akibat kesan ubat berkenaan. 

Menurut ahli perniagaan yang menggunakan ‘ubat kuat’ dibeli melalui laman web di Internet itu, dia membeli ubat berkenaan selepas berkahwin dengan isterinya berusia 26 tahun berikutan kematian isteri pertama dua tahun lalu. 

“Pada mulanya, saya hanya mengamalkan ubatan tradisional seperti jamu dan juga telur ayam kampung dengan madu apabila isteri baru mendakwa saya kurang bertenaga di ranjang, menurut sumber Hmetro. 


“Namun, selepas beberapa bulan mencuba, tenaga saya masih tidak bertambah hingga membuatkan saya mendapatkan nasihat doktor dan rakan,” katanya ketika ditemui Harian Metro selepas menjalani rawatan di sini, semalam. 

Mokhsin berkata, dia mempunyai empat anak hasil perkahwinan pertama dengan arwah isterinya dan berhasrat mendapatkan anak dengan isteri barunya itu. – sumber
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*