Lepas Ini Al-Quran ditukar dengan Bible?!

Patrick Teoh Morron
Malaysia kebelakangan ini digegarkan dengan pelbagai² suara boleh dikategorikan suara anak haram, mana tidaknya bermula video yang menghina Nabi Muhammad SAW, Ngeh Koh Ham dengan kata²nya yang angkuh menghina umat islam dan dari sikap keterbukaan Pemimpin PAS merelakan Kalimah Allah dikongsi dan diterjemahkan oleh bukan Islam, sehingga seolah² agama lain berani memijak agama Islam yang suci. 

Ini terjadi bilamana mereka tahu Melayu yang majoritinya beragama Islam berpecah belah sehinggakan tiada masalah bagi mereka bersuara mengutuk agama islam, Jika dahulu bila kita mempersendakan azan pun boleh dikutuk dikhalayak ramai, tetapi hari ini perpecahan orang melayu yang menguntungkan orang bukan islam dan terutamanya bangsa selain melayu, menyebabkan agama islam kini dipijak, dihina, dicaci sedemikian rupa.

Semoga pihak berwajib memberi mereka² ini dengan hukuman yang setimpal, Minta maaf tidak cukup untuk membaiki kerosakkan yang kafir ini lakukkan hari ini akan menjadi ikutan masa hadapan…aku yakin, si Patrick Teoh ini berani berkata sedemikian kerana saudara sekapalnya Ngeh Kor Ham terlepas sebelum ini, selepas ini apa lagi?Al-Quran ditukar dengan Bible?

Ya Allah.. Ya Tuhanku… Ampunilah Dosa aku dan saudara umat islam seluruhnya….

-Daengselili

Hairan, bagaimanakah Patrick Teoh boleh mengeluarkan kenyataan menghina Islam seperti dipaparkan oleh screen shot di bawah. 

Hairannya belum pula ada kedengaran kumpulan memprotes, berdiri beramai-ramai di hadapan rumah dia samada wakil UMNO, PAS atau Pakatan Rakyat.
Kiri kanan dia hentam, pemimpin BN dan PAS, sekali taruk.

Klik di sini untuk melihat pelbagai komen dilontarkan oleh orang ramai di laman Facebooknya.

Biasalah, majoriti orang Islam memang bersikap pemaaf 🙂 terhadap lontaran kenyataan lancang sebilangan individu bukan beragama sama. 
Kalau sesama MELAYU …?!
Setakat ini kedengaran bersuara di media, Presiden Persatuan Seniman, Zed Zaidi, beberapa artis lain dan Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*