Malaysia Bakal Merusuh Lagi?!

Biar betul Pagi tadi beb ada mendapat satu pesanan ringkas (sms) yang memberitahu pihak pembangkang akan mula melakukan kekecohan (tunjuk perasaan) jika mereka kalah pada PRU 13 nanti.

Mereka juga akan sentiasa menyalahkan kerajaan dan SPR khususnya didalam pilihanraya.Sebagai contoh semasa undi pos mereka sentiasa mencari segala kesilapan SPR didalam menguruskan undi pos.
Dan tidak mustahil pada hari mengira undi nanti,apabila mereka tahu mereka kalah,mereka akan menyalahkan kerajaan dan SPR tidak telus semasa mengira peti undian.
Setiap hari kita dihidangkan dengan pelbagai karenah pembangkang yang sah belum terbukti, tidak pernah ada kata putus mengesahkan mereka bersatu padu.
Menurut info dari seorang penganalisis politik, beliau berkata Pembangkang yang diterajui parti utama iaitu PAS ,PKR dan Dap sedang mewujudkan satu suasana yang melambangkan mereka diambang kemenangan.
Oleh itu masyarakat malaysia harus sedar dan pandai membuat undian yang betul untuk hidup dalam negara yang selamat dan lebih terjamin.Jangan sesekali terpedaya dengan perkataan ‘ubah’ kerana sekali berubah selama-lamanya kita akan dijajah kembali. – Sumber
Mengulas dengan slogan “UBAH” itu adalah suara dari Lim Kit Siang yang mana cuba mengubah sistem pemerintahan berkhalifah hari ini di Malaysia dengan agama Islam adalah agama rasmi, “UBAH” yang di maksudkan beliau adalah Malaysia ditukar kepada “Republik Soviet Malaya” yang diperjuangkan oleh Parti Komunis Malaya yang telah diharamkan di dalam pelembagaan Malaysia. Mana tidaknya mereka menpergunakan PAS terutama suara mat sabu untuk menyakinkan penyokong PAS rata-rata orang Islam Melayu untuk menerima pemberontak komunis seperti Mat indera adalah perjuang!
*Padahal Kubur Mat Indera yang sebenarnya pun Mat Sabu tak tahu…Sembang pasal perjuangan Mat Indera pulak kih kih kih > Kubur Mat Indera Yang Sebenar

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*