Masuk PKR Bukan Bermakna Anwar Betul!!!

AZLAN Mat Lazim, bapa kepada Saiful Bukhari yang baru-baru ini membuat sebesar-besar pusingan Udengan mendakwa kejadian liwat membabitkan anak lelakinya itu dengan Anwar Ibrahim pada Jun 2008 adalah satu konspirasi politik, menyertai PKR hari ini.

Agak pelik juga sebab dia dilaporkan memang ahli PKR Cabang Temerloh dan ‘kemasukan’ dalam PKR hari ini untuk tujuan apa pulak, bila mana dia memang sudah jadi ahli PKR?
Anyway, buat pusingan U satu hal, masuk PKR nak buktikan apa?
Bagaimanapun, sebagai barang dagangan yang boleh dijual beli, penyertaan Azlan ke dalam PKR ini bukanlah satu kejutan yang perlu diperbesarkan sangat. Jangan kata masuk PKR (walaupun memang ahli sedia ada), kepalanya yang botak itu dimasukkan ke dalam jamban pun boleh.
Duitlah katakan, berjuta pulak tu, kena pulak dengan bapak tak berguna macam si Azlan ini yang menurut CheguBard (orang kuat PKR), sebagai kaki judi dan pernah nak melacurkan bini sendiri, pendek kata bapak paling tak bergunalah.
Ini CheguBard cakap, bukan penulis cakap. Tapi kalau sekarang tanya CheguBard semula pasal Azlan Lazim ini, sudah tentu dia akan angkat bapak tak berguna ini semulia-mulia manusia macam wali!! [artikel penuh]
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*