Mazlan Punca Ahli PAS Keluar Parti?!

Dari tindakkan bodoh yang terang² dilakukan Maslan Aliman yang merembat duit penduduk kini kononnya cuba bercermah membawa idelogi PR dihadapan penduduk Felda Sungai Teng menyebabkan rasa ketidakpuasan hati penyokong PAS sendiri, Mana tidaknya ada beberapa pendedahan video berkenaan penyelewengan beliau yoleh media alternatif menceritakan siapa beliau sebenarnya, rata-rata orang yang mendakwa beliau adalah orang Felda itu sendiri adalah ahli PAS.

http://daengselili.blogspot.com/2012/12/video-mazlan-aliman-dibongkar-4-isu-dan.html

VIDEO INI KLIK SINI


Disini daeng panjangkan artikel yang ditulis oleh Media Putrajaya
Kedamaian Felda Sungai Tengi, Kuala Kubu Baru malam tadi terganggu bila satu kekecohan berlaku di program anjuran PAS Selangor di Dataran Felda Sungai Tengi yang melibatkan penduduk kampung, Unit Amal dan penyokong PAS.

Penduduk membantah kehadiran pemimpin pembangkang, Mazlan Aliman yang dikatakan cuba datang untuk menghasut peneroka membenci kerajaan. Menurut kenyataan salah seorang wakil penduduk, ceramah yang diadakan itu tidak mempunyai permit, malah majlis perhimpunan awam yang melibatkan aktiviti makan malam di situ turut tidak dimaklumkan kepada pihak polis. Ini membuatkan perhimpunan tersebut melanggar syarat Akta Perhimpunan Awam.
Kain rentang yang mengutuk kehadiran Mazlan Aliman ke Felda Sungai Tengi kelihatan banyak terpasang di tepi-tepi jalan sekitar perkampungan itu menandakan ketidaksenangan hati penduduk bila Mazlan Aliman dijemput berceramah di kawasan Felda mereka.
Manakala hampir 200 orang penduduk berkumpul di laluan masuk utama ke Felda Sungai Tengi bagi menghalang kehadiran Mazlan Aliman. Setiap kereta yang melalui jalan tersebut diperiksa bagi memastikan pengerusi ANAK itu tidak memasuki desa Felda tersebut.
Namun Mazlan Aliman diberitakan hadir di majlis ceramah malam tadi melalui laluan alternatif kira-kira jam 10 malam. Kekecohan mula berlaku bila Mazlan Aliman memulakan ucapan. Unit Amal dan penyokong PAS dikatakan merempuhan penduduk yang berkumpul di tepi dataran sambil melaungkan amaran supaya Mazlan Aliman menghentikan ucapan dan keluar dari Felda Sungai Tengi.
Mazlan Aliman menghentikan ucapan dan majlis tersebut disambung dengan tayangan video ceramah. – Media Putrajaya


Video pergaduhan tengok dibawah,
*Maaf terpaksa guna pautan…kredit brekben dah nazak…huhuhuhu..
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*