McDonald’s Chicken Burgers Yang Best! #McDonalds #McDonaldsMalaysia

Baru baru ini di Malam bersama pertugas media [ rujuk ] McDonald’s Malaysia dengan bangganya telah memperkenalkan produk yang cukup membuat peminat McDonald’s teruja untuk mencubanya.

Ringkas, Beraroma, “yang klasik” tetap klasik, bahang terasa hangat sudah tentunya yang menyajikan kehangatan “yang hangat” berbisa, Gempaq!!! digrill sempurna dengan aroma yang menikam jiwa, sudah pastinya “yang Gempaq” bergrill produk keluaran tiga rasa terulung McDonald’s.
Pada malam penghargaan tersebut McDonald’s mempamerkan burger ayam ikonik McDonald dengan tafsiran yang unik. McDonald dipaparkan ‘Yang Klasik!’ – McChicken yang dijual, ‘Yang Hangat!’ – Spicy
‘Yang Klasik’!


McChicken diberi jolokan klasik kerana melambangkan jenama McDonald’s itu sendiri yang telah sekian lama bertapak di Malaysia. Antara menu burger paling awal diperkenalkan, ia sememangnya menjadi pilihan nombor satu pelanggan dengan keenakan daging ayam, roti ban yang lembut, ditambah pula salad dan juga mayonis.
‘Yang Hangat’!


McDonald’s turut memiliki satu lagi koleksi burger ayam yang cukup popular, tak lain tak bukan, semestinya Spicy Chicken McDeluxe! Rasa ayam yang pedas dan rangup, dengan hirisan sayur kobis dan salad pastinya membuka selera!
‘Yang Gempak’!


Masih ingat dengan burger istimewa, Grilled Chicken Burger atau lebih dikenali dengan nama manja, GCB? Peminat GCB jangan gusar lagi, GCB kini kembali dan telah dijadikan sebagai salah satu hidangan tetap di McDonald’s! Keunikan rasa ayam panggang, ditambah pula dengan sos lada hitam yang pekat serta salad segar sememangnya memberikan kenikmatan tidak terhingga!
  

Di Malaysia, McDonald’s telah bertapak sejak tahun 1982 lagi dan terus kekal sebagai pilihan utama rakyat Malaysia khususnya dengan lebih 30 tahun pengalaman, McDonald’s hari ini adalah di antara jenama terkemuka di lebih 36,000 lokasi seluruh dunia dengan kira-kira 69 juta pelanggan di lebih 100 negara setiap hari. 
Hingga ke hari ini McDonald’s Malaysia sentiasa berusaha memperkenalkan pelbagai konsep baru bagi memikat hati para pelanggannya menerusi seluruh promosi di cawangan cawangan restorannya di seluruh negara.
Semua produk berasaskan daging ayam terbaik disahkan oleh pihak pemantauan dalaman McDonald’s dan JAKIM sudah pastinya Yang semestinya ditanggung HALAL!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*