Media Pembangkang Hilang Modal Keatas Kerajaan!

Selepas kegagalan pembangkang membendung isu yang kini melanda akibat pergolakkan dalaman pakatan pembangkang sendiri, akhirnya Datin Seri Rosmah pula diserang dari segala sudut malah tidak terkira lambakkan tuduhan dan tomahannya ibarat 'tak dapat kepala, telinga dipulas'

Jika DS Najib memuji kebaikkan isteri beliau dibalas kata sindiran dan kejian seolah-olah Datin Seri Rosmah berdosa besar kerana berusaha membantu tugas tugas suami beliau selaku orang no.1 negara. Sehingga beliau tiada masa untuk memanjakan diri beliau dengan hobi kegemaran beliau bermain badminton.

Tiada manusia yang tidak terlepas melakukan kesilapan akan tetapi apa yang diputar belit oleh media pembangkang jelas bersifat hasutan tidak membina. Malah ia lebih kepada menabur fitnah semata mata.

Rakan admin menulis :

Artikel fitnah yang teramat oleh HARAKAHDAILY tadi , tak habis-habis menfitnah Isteri Perdana Menteri , Datin Seri Rosmah Mansor. Kenyataan Datin Rosmah telah di putarbelitkan oleh mereka supaya rakyat membenci beliau !! sangat JIJIK puak pembangkang ni !! nak jadi pembangkangpun jadilah pembangkang yang bertamadun dan berakal !!! 

Harakah telah menyatakan yang Datin Seri Rosmah mengeluh kerana tidak ada masa untuk dirinya terutama hobinya bermain badminton padahal Datin Seri Rosmah telah menjalankan tugasnya sebagai Isteri Perdana Menteri dengan baik dan cemerlang bagi membantu rakyat terutamanya kaum wanita dan kanak-kanak yang susah !!

Baca lagi :

http://aktivispendangjr.blogspot.com/2014/02/melampau-datin-rosmah-di-fitnah-lagi.html?m=1

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*