Model Wanita Mabuk Rempuh Polis

Dadah, arak dan pil seolah olah menjadi trend kepada masyarakat dunia kini sering kali dikaitkan oleh remaja, akibatnya ia mengudang persepsi negetive golongan muda mudi hari ini, ini berita dari seberang bilamana seorang model ini dikatikan dengan dadah sehingga mengundang musibah kepada orang lain dan dirinya sendiri
Anggota polis Taman Sari (Indonesia) yang didakwa memiliki foto model, Novi Amalia, yang hanya berpakaian dalam, mengaku memperolehi foto itu daripada seorang wartawan.
Jurucakap polis Jakarta, Rikwanto, semalam berkata, selepas disoal siasat, anggota polis terbabit mengakui mendapat gambar itu daripada wartawan dikenali sebagai WO.

“WO berada di tempat kejadian ketika Novi ditahan selepas kereta dipandunya merempuh tujuh orang dalam kemalangan jalan raya pada 11 Oktober lalu,” katanya.
Bagaimanapun, Rikwanto berkata, polis belum dapat memastikan sama ada WO atau orang lain yang mengambil gambar Novi. “Apa yang paling penting diketahui, siapa memuat naik gambar Novi itu ke Internet.

“Individu yang mengambil gambar dan bertanggungjawab memuat naik ke Internet mungkin bukan orang yang sama,” katanya. Polis Jakarta Barat menyoal siasat tujuh anggotanya yang bertugas di Taman Sari, termasuk ketua mereka, Maulana Hamdan.

Novi – disyaki di bawah pengaruh dadah dan alkohol – ditahan dalam keadaan separuh bogel selepas kemalangan jalan raya itu.

Dua daripada tujuh mangsa dirempuh Novi ialah anggota polis. – Sumber

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*