Mohon Haji Hadi Berundur Bersama Nik Aziz

aku masih teringat suara hasan ali berkata dalam satu ceramahnnya
“Saya Mohon PAS, jangan UNDI PKR” – Hassan Ali

KEMELUT di dalam PAS semakin Parah apabila pertikaman Lidah antara kumpulan Anwarinas yang diketuai Nik Aziz berkhilaf-khilaf dengan kumpulan Ulama yang diketuai Dr. Haron Din, YB Nasharudin Mat Isa, Datuk Azamudin Taib, Datuk Harun Taib.


Ke mana hala tuju Haji Hadi Awang? Hadi Dipaksa Membaca Teks ‘paksasokong’ penggunaan Kalimah Allah SWT yang ditulis oleh Anwar Ibrahim.Saksikan di sini http://www.anwaraidc.com/?p=30682 Seorang ahli Pas di Rawang sangat marahbenci dengan DAP yang memperkudakan Pas.


Haji Hadi Awang dengan isteri-isterinya yang ramai itu, semakin gagal mengemudi sebuah parti Islam, tetapi semakin berjaya melemahkan parti yang mempergunakan nama Islam. DAP berjaya memperkosa Pas, melalui Mat Sabu yang dibayar oleh DAP kata mantan pemimpin
 DAP.http://hambaliabdullah.blogspot.com/2012_10_01_archive.html

Dengan mengetahui Kelemahan Pas, CEC DAP telah Menuntut 3 Kerusi Tambahan Parlimen dan 10 DUN, di mana semua kerusi-kerusi itu milik Pas. Maka, bagaimanakah mimpi PAS mahu bertanding di 60 kawasan Parlimen jika 3 Kerusi sudah dituntut. PAS tidak dapat membantah kerana ianya bersifat give and take. “I give more money to you but you must close your mouth and your mind”.

Sebab itulah Menteri Besar Kedah berdiam diri dengan Pembalakan di Pedu. Kerana syarikat-syarikat Singapura sudah menyertai adegan membotakkan Hutan Pedu selepas Pertemuan Timbalan Menteri Singapura dan ahli-ahli DAP kepada MB Kedah tahun lalu. Semuanya sudah dijual dan terjual.
http://mymassa.blogspot.com/2012/05/rahsia-mb-kedah-yang-rakyat-kedah.html

Hari Sabtu lalu, di pintu masuk Stadium Merdeka menceritakan kisah yang sebenarnya yang tersurat dan tersirat. Unit Anal Pas (UAP) hampir-hampir sama kepada (DAP), yang ditugas mengawal Nik Aziz bertumbuk-tumbuk dan menolak-nolak dengan BodyGuard Anwar Ibrahim. 

Apatah lagi Cina-Cina DAP meninggalkan Stadium Merdeka apabila Haji Hadi Awang berucap.

Adakah anda setuju Dr. Haron Din keluar menyertrai Dr. Hassan Ali? Mungkinkah Dr. Hassan Din yang bekerja rapat dengan agensi-agensi Kerajaan BN sudah menasihati abangnya supaya keluar PAS! Mari saksikan Dr. Hassan Din dihttp://www.youtube.com/watch?v=KcaBOaWX2KI

 


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*