Najib “Nafas Terakhir” Tun Mahathir?!

AGENDA PERIBADI Mahathir yang sebenarnya..?!

Dia kini sedang mengemis meminta maaf kepada semua musuh politik dari zaman kegemilangannya, kesombongannya dan kemunafikannya dahulu.

Bermula dengan Kit Siang, Mat Sabu dan beberapa lagi.. Tapi sayang keluarga Anwar Ibrahim masih tidak memaafkan beliau..Lihat sahaja gelagat Nurul Izzah (padahal dia pernah fitnah Raja Nong Chik lawannya pada PRU13 lepas). Fakta membuktikan “papa hebat” itu bersalah dalam kes liwatnya.

Najib Razak yang ditibainya diceramah ceramah beliau hanyalah alat untuk melepaskan diri beliau dari terus dikeji oleh pembangkang. Penyokong kerajaan tidak semua mengecam beliau. Ada yang mengambil jalan tidak memperdulikannya. Tidak kurang ada yang menguttykannya..

Jerung jerung belaan beliau kini telah mencapat saiz “white shark” besar mulutnya maka besar santapannya. Maka Mahathir mewujudkan alasan menentang Najib padahal beliau kini tak mampu dan tak berkuasa untuk “menabur dedak” kepada jerung jerungnya. (Ada seekor duk atas Genting tu)

Jika beliau terus belagak seperti pemerintah (bersama Najib) beliau tidak dapat apa yang beliau mahukan iaitu diampuni oleh musuh dan jerung beliau maka Najib Razak dijadikan “punching bag” beliau. Maklumlah angka umur sudah melewati 90 tahun

Dan lihat beliau hari ini, beliau diterima dgn berlapang dada oleh pembangkang secara tidak langsung mereka mula memaafkan apa yang beliau lakukan dahulu terhadap mereka. Malahan ada yang mula membanggakan KLCC padahal dulu kutuk semacam walaupun kita sendiri tahu KLCC hanya indah dipandang berbanding RTC yang menyediakan perkhidmatan untuk rakyat.

Terima Kasih kpd Najib Razak kerana menyelamatkan insan yang pernah berbakti dan dlm ms yg sama banyak melakukan kesilapan yang beliau tidak mahunmengakui dan menginsafinya..Tanpa Najib, Mahathir tak ada peluang terakhir untuk dirinya sendiri..

Manakala si Din Pagoh, Terimalah akibat dari pengkhianatan kamu sendiri terhadap ketua kamu. Mati keringlah seorang diri PRIBUMI bakal jadi alas kaki DAP..Mahathir dah lepas seksanya..Kamu Din? GEBANG Totok UMNO la sangat..hahaha..

“Melayu mudah lupa” – Hello Kutty

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*