Neelofa Kini Dada Rasa Lapang?

Dulu pernah negara digegarkan seakan tsunami apabila kecoh sesi-saman menyaman sesama retis (artis), begitu juga dalam arena politik Malaysia, Saman Sokmo..hihi yang pelik anwar tetap tak saman Ummi Hafilda atau Eskey berikutan pendedahan² yang dilakukan individu tersebut. Meh kita soksek skit apa cerita terbaru Neelofa nasi lemak dan Nasha kueh ketayap..


Pelakon dan pengacara Noor Neelofa Mohd. Noor kini lega kerana sudah bertegur sapa dengan Tasha Shilla selepas hampir setahun bersengketa.

Menurut Neelofa, dia berkesempatan bertemu dengan Tasha secara kebetulan di TV3 sewaktu artis itu menjadi tetamu undangan sebuah program dan dia pula ada rakaman di stesen tersebut, Rabu lalu.

Secara kebetulan bertemu dan sempatlah bertegur sapa. Nak sembang lama tidak boleh sebab kami ada urusan. Pada kesempatan itu juga, Lofa sempat minta maaf atas komen yang diberi terhadapnya sebelum ini.

“Lofa hormatlah dengan Tasha, sebab dia bukan seorang pendendam. Dia terima kemaafan Lofa. Sekarang ini dada rasa lapang dan fikiran tenang sebab kemelut dengan Tasha sudah selesai,” katanya ketika ditemui pada majlis sambutan hari jadinya yang ke-24 di sini semalam.

Kemelut antara mereka terjadi apabila Neelofa secara terbuka memberi komen tentang kemenangan Tasha dalam satu anugerah pada tahun lalu. – UTUSAN
Tang ayat dada rasa lapang tu elok 2-2 jangan duk biar lapang sangat…Tutup skit tangtu..kalau terdedah sangat nanti masuk angin..lemau hik hik hik

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*