@ngakorming Memfitnah DS @NajibRazak #KekalNajib

Nga Kor Ming dalam kempen mendapatkan jumlah pengikut baru di laman facebok/twitternya adalah dengan menyebarkan gambar palsu dan berunsur fitnah dalam mempromosikan laman sesawang beliau dalam masa yang sama terus terusan membina persepsi yang tidak baik terhadap lawan parti politiknya.

Nga dan Ngeh dikenali di Perak kerana reputasi buruk mereka dilaman sesawang lantaran beberapa kes yang dilihat berunsur fitnah dan tidak membantu menyedarkan bertapa perlunya berhati hati dalam mengendalikan medium media sosial hari ini.

Sebelum ini Ngah dikritik hebat kerana menyebarkan gambar palsu yang diedit sempena himpunan 1 Mei dan itu telah memberi kelebihan dalam mereka untuk promosi facebook/twitter pemimpin pembangkang ini.

Disini DSR memohon para pembaca dan pengamal media baru berhati hati akan kebahayaan individu seperti Nga dan Ngeh yang mempunyai tempat dalam masyarakat tetapi berkelakuan seperti “anjing liar” didalam media siber. DSR ingatkan agar kita semua menjauhi orang seperti pemimpin DAP ini (terutama orang Islam) dilihat dari perbuatan mereka yang secara terang terangan tidak menghormati pemimpin negara apatah lagi agama Islam kita ini. Inilah yang dikenali sebagai “pelampau komunis”


Gambar ini diviralkan dalam facebook dan beliau dengan sengaja memanipulasiakan gamabr ini untuk dikaitkan Saiful Bukhari (walaupun ia tidak benar dan tiada nama disertakan) ia jelas mewujudkan tuduhan dan fitnah kepada DS Najib Razak.

baca penjelasan SINI


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.