Nik Aziz Samakan Islam Dengan Kristian

Nik Aziz BohongJangan sambut Maulud, Tapi sambut happy birthday takpe ahai..
Hari Valentimes tukar Hari Suami Isteri…Hari tu jek bergelar suami isteri..esoknya???? Idea dan penolakkan yang dicanang dek ketua musibat am PAS memang masung angin, mana tidaknnya dia sibuk kata kat orang buat tapi tang dia buley sokmo..ini ajaran isle dia…now hari ini kalau blah kerajaan maki depa tak boleh, tapi kalau depa maki jatuh hukum boleh pulak…

Makin hari makin nyanyuk..makin hari makin bongok, ini yang dia nak kan..nah sekarang makin ramai mencela tindakkan dia sendiri katakan..
Nik Aziz….UNDUR atau TERGOLEK secara dramatik…
MPP write:
Ehhh…, dulu Pok Nik kata sambut Hari Maulidul Rasul tu adalah meniru golongan kristian… Tapi bila Pok Nik celebrate Besday dia dengan potong kek.., nak kira macam mana tu beb?

Kalau sambut Maulud Nabi Pok Nik fatwakan sebagai tiru golongan kristian.., sambut besday pulak tiru golongan mana? Yahudi?? Israel??? Terbukti sekarang ni bahawa wali PAS tu memang HIPOKRIT!!! Sambut maulud dia kata tak boleh, tapi sambut besday boleh la pulak.. Makin tua makin bodoh nampaknya idola puak-puak macai Pas tu kann… [mediapermatangpauh]

Ds – Mesti dia kata, Family@Staff dia yang dah sediakan Kek Besday tu, hormat la keikhlasan orang…abis tu dah talbiahkan orang terdekat dulu ka sebelum meroyan satu malaysia???

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*