Oh China : Bergaduh Hingga Berbogel

Wayang free kepada peminat chinadoll?!
China negara paling terkenal yang kontroversi pelik! kontroversi seterusnya apabila pasangan kekasih bergaduh hingga berterlanjang bulat ditengah jalan yang sesak dengan kenderaaan sambil berdiri di tengah jalan dan menjerit ke arah satu sama lain si lelaki bertindak menanggalkan pakaian terlebih dulu sebelum diikuti teman wanitanya.

Insiden memalukan itu berlaku di jalan raya di Dongguan, wilayah Guangdong. Yang peliknya, pengguna jalan raya dan orang yang lalu lalang di situ tidak mempedulikan kelakuan mereka walaupun wanita terbabit bertelanjang bulat di tengah jalan. Saksi, Jiang Dayu sempat merakam aksi pasangan berkenaan dengan menggunakan telefon bimbitnya. “Pasangan itu mula bergaduh di tepi jalan sebelum beralih ke tengah jalan.


“Mereka tidak mengendahkan kesesakan jalan raya walaupun pemandu membunyikan hon dan terpaksa mengelak daripada melanggar mereka,” katanya.Walaupun pergaduhan agak sengit, tetapi pasangan terbabit akhirnya berdamai dan saling berpelukan sebelum beredar dari tempat itu.Wanita terbabit dilihat masih tidak berpakaian ketika meninggalkan tempat berkenaan. – Agensi
Daeng:
Itu pasal aku sikit tak hairan dengan perangai 2 ekor musibat haramjadah (si-alvavian yang makan babi dan buat video seks demi meraih populariti murahan) sebab keturunan pemakan babi ini memang rupa tu, kalau hina sehina hinanya diri tu, kalau mewah semewah mewahnya diri mereka.

Tapi satu yang istimewa cina di Malaysia berbanding cina di China, Cina kat sana merempat dan sekeldai-keldai perangainya dinegara sendiri tetapi di Malaysia depa diagungkan kerana memonopoli ekonomi negara. 

Rakyat marah pada kerajaan sebab depa juga yang duk tekan (kawal peniagaan) rakyat tapi kerajaan pula kena tanggung, terpaksa bagi subsidi, bila subsidi minyak ditarik, ramai meroyan kononnya membebankan rakyat sedangkan yang betul betul terasa taukey cavunise ini.Ada pulak melayu duk sokong celaka-celaka ini sebab dendam?alahai…

Jika hari ini kerajaan tambah 50sen subsidi minyak…Harga barang belum tentu turun der…!!

Aku rasis?Kesah pulak aku?!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*