Padan Muka Siapa Suruh Pakai Tudung?!

Isu gadis Bertudung dihalau dari pentas.

Dari salinan polis bertarikh 19 Januari 2013 yang dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah Sentul, Marinatasha menyatakan kejadian berlaku pada 18 Januari 2014 pada pukul 8 malam di Dewan Roof Lounge Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Beliau telah dijemput untuk membuat persembahan nyanyian bersama kumpulan pemuzik bagi meraikan makan malam syarikat tersebut.


Ketika giliaran beliau membuat persembahan, seorang wanita telah mengarahkan Marinatasha melalui seorang pemuzik agar turun daripada pentas kerana memakai hijab.

Beliau mendakwa, wanita berkenaan kemudiannya memarahi beliau kerana naik ke pentas dengan berhijab(bertudung).- Utusan

Daeng: Padan muka itulah yang wajar aku katakan kepada puak penyokong PR yang bangang kerana bersama DAP yang kini kian biadap dan kurang ajar terhadap orang Islam dan bertapa “belang babi” mereka kini kian terpancar dari perbuatan, percakapan dan gerakkan mereka.

Jika hari ini mereka masih pembangkang, bagaimana agaknya mereka lepas ini jika seluruhnya ditangan mereka? Dahulu isu begini boleh dikatakan mustahil tetapi tidak pada kononnya zaman kebangkitan pembangkang majoriti kafir .Malah yang islam Melayunya pembangkang sentiasa bersikap lepas tangan apabila bangsa dan agama sendiri dipijak dan dihina sedemikian rupa.

Apa komen perjuang tudung Rosmah?!Senyap jerk?

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*