Pakatan “Tutup didepan, terbuka dibelakang”Sedikit kupasan sepanjang penglibatan aku sebagai blogger penyokong barisan nasional, disini aku nak ucapkan selamat tahun baru 2013

Awal² penglibatan aku terdekit dek 1 orang manusia dikalangan rakan-rakan aku sendiri bercerita tentang HUDUD, so aku jawap la HUDUD PAS hanya macam lagu raya, abis raya abis la cerita tentang HUDUD. Sejak dari hari itu aku duk bersoal jawap dengan puak bangkang ini dengan keprihatinan minda aku yang tak terlalu extreme sangat terhadap kerajaan.


“Tutup didepan, terbuka dibelakang”

Assamulaikum wbt & Salam Sejahtera 1Malaysia..
Tuntutan BERSIH
ini antara semak yang paling berjaya dibuat oleh Pencetus Anarki Malaysia, hilang pedoman hingga pukul polis, hancurkan harta awam dan membodohkan umat ISLAM, Yang peliknya kenapa tak panggil semua bangsa dia demo?Yang tololnya ada lak ulama PAS yang sokong bende macam ini, bodoh..!Tua² pon bodoh..

Video ChinadollLucah???Siapa stim tgk video tu?Itu bukan video lucah tetapi itu video nak memperkenalkan siapa si peliwat tu dibalik sifat seorang yang boleh dikatakan memimpin Malaysia dengan agenda buku jingay nya..Semua turun..semua free..BOHONG!
Kalimah AllahAlahai, Inilah isu yang teramat sensitif yang berani puaka kafir laungkan demi menghalalkan murtad dikalangan orang islam bukan untuk hari ini tetapi masa depan, Mereka datang kenegara ini dengan bantuan pendatang untuk dijadikan perkerja lombong & ladang tetapi hari ini mereka menuntut sesuatu yang amat diagungkan umat islam..jika ini dibenarkan..lepas ini aku berani jamin..Masjid berserta alat keagamaan dan sekolah pondok pon boleh buat dakwah kristian @ hindu.

Melayu Boleh Bebas Beragama
Nie ayat dari sekor betina lentik yang boleh dikatakan 100% acuan bapaknya, ini taktik paling keji aku perhatikan, demi meraih undi masyarakat bukan islam di sabah serawak, mereka pergunakan ini sebagai KETERBUKAAN PR dalam isu beragama..Nauzubillahiminzalik~

Demo Samsidar
Sammsidar karipap cinta tu boleh dikatakan antara 1 dari sepuluh orang yang DSAI takuti..walaubagaimanapun anwar tetap dengan muka dogy selambernya menafikan segala bukti dan kesan penyelewengan beliau, ini bukan serang peribadi DSAI tapi rakyat mesti tahu apa yang dikatakan KESAN dari akibat jika dia masih lagi menjawat Naib Perdana Menteri di-era Pemerintahan Che Deq

Fitnah PM & Hulubalang UMNOCerita penyelewengan yang direka-reka dek pebangkang sebenarnya banyak terlah dijawap dengan fakta oleh barisan kerajaan, tetapi pebangkang tetap mebangkang bodoh, sampaikan aku sendiri meluat nak bercakap secara ilmiah dengan segelintir yang masih ditakuk lama, majoriti orang dikampung aku ini yang menyokong PR diantaranya tak tahu pasal “Bakal PM” PR ini..maklumlah ceramah dari kerajaan bukan mcm puak PR yang setiap kali berceramah memupuk rasa benci kepada kerajaan didalam hati masing² jika hadir ceramah² mereka..

Ceramah UmumWeh..aku sanggup jalan telanjang depan KLCC la KALAU dalam ceramah mereka tu mengakui segala kesilapan dan kekhilfan mereka yang lepas..tapi mereka² (Penceramah) asyik menunding jari menyalahkan orang lain walhal dalam video, surat dan segala pembuktian ada terpapar nama dan wajah² mereka sendiri. Mereka² ini tidak pernah rasa bersalah mempergunakan kalam Allah dan janji manis yang antaranya tak masuk akal hendak ditunaikan dan dipertahankan.

Amanat Hadi

Hadi masih berdolak dalih seolah² mengugut pihak penerangan(TV) Malaysia tidak telus dalam membenarkan beliau ditayangkan LIVE. yang buat tahi orang lain tapi kenapa orang lain plak perlu bersih kan? Tongong ke? Aku tak membantah andai TV Malaysia nak LIVE kan Hadi tapi 1 yang perlu kita renungkan.

Amanat Hadi tu…Huh!Yang duk membabi buta menurut tu semuanya leh dikatakkan totok² bodoh PAS jek, now Hadi nak masuk tv nak jelaskan kepada umum apa khilafnya amanat tu..woi..cacai² PAS & PR kan boikot TV Malaysia kenapa nak gunakan TV plak?Gunakan ceramah dan jelajah bagai tu untuk membetulkan akidah dan persepsi totok PAS yang sangup menganiaya diri sendiri kerana taksubkan amanat tu.

Gaji ButaSemalam aku berdebat pasal kakitangan awam yang tak buat kerja sehingga sitotok² PAS kata “INILAH KERAJAAN, DUIT SEWA NAK AMIK, TAPI KEDAI MACAM KAPAL PECAH” kesian kerajaan duk gajikan pekerjanya tapi depa tak buat kerja yang diamanahkan pastu Kerajaan juga disalahkan, agak² makan gaji buta tu yang ramai perangai macam celaka jek. Aku bukan nak kata semua kakitangan kerajaan tak betul tapi segelintir yang PALAT ini menconteng arang ke muka majikan mereka sendiri. Macam² alasan yang biasa dengar dari depa..padahal time mintak sewa tak lak sibuk 🙂

*ada banyak lain aku akan kupaskan~ 🙂

Suara Dari Anak Muda, Daeng Selili Perak!

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*