Papagomo Admired Amenoworld?



“Macam contoh si Ameno World tu yang cukup popular kerana menfitnah Rosmah Mansor. Sepatutnya perlu diberikan elaun elaun lain memandangkan blog mereka itu adalah yang terhangat dipasaran dan bukan sepertimana blog Tukang lawan ataupun warta jingga yang tidak ada impak.

Apa pun tu rezeki mereka untuk menjalankan tugas mereka. Dan Gua rasa Blogger Pro BN yang dok menyokong kerajaan pun dapat apa yang blogger Pro pembangkang ni dapat. Ni namanya kerja dengan mencari rezeki.

Ada kawan Gua dapat RM 500 je sebulan beb walaupun kedudukan beliau dicarta teratas setiap masa. Dia kena tipu dengan orang tengah ataupun memang elaun banyak tu Gua tak sure. Tapi yang pasti Untung lah penerima penerima elaun dalam berjuang ni berbanding segelintir kawan kawan dalam pihak pembangkang mahupun kerajaan yang tak punya apa apa.”
Itulah (copypaste)yang aku baca dari papagomo dengan isu blogger dibayar oleh pakatan rakyat untuk menfitnah kerajaan, papagomo mengakui mereka tu Pandai Fitnah! 
Aku tak kisah berapa juta pun depa dibayor..Sebabnya orang yang kena fitnah buat tak kisah pun hihihi
Aku penah baca satu artikel yang cuba dispin oleh amenowut tu…Memang spin kaw-kaw 360 Darjah hehehe…tak caya..klik n baca sini [Sumber]
Syukur la ada blogger BN dapat RM500..Asalkan bukan fitnah kan kan kan?Bytheway aku setuju dengan pendapat Si jambang tu..mungkin sentuhan killer tak semua orang ada..soal ada bayaran atau tidak tu bukan isu…Yang kerja kupas kelapa pun boleh blogging lagi..tak perlu harapkan bayar dek siapa-siapa…nak bagi amik..nak minta tak tahu..Booster tu nak menyeronokkan pembaca…aku pun 2×5 hehehe…Harian Metro pun buat gak hehehehe

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*