‘Papagomo’ Beri Amaran Rafizi Jangan Guna Nama INVOKE #Invoke

Pada petang ini bertempat di Dewan Shazac Bistari, Wan Muhammad Azri atau panggilan nama penanya PAPAGOMO membuat amaran secara lisan kepada Rafizi Ramli Ahli Parlimen Pandan agar tidak terus menggunakan nama INVOKE kerana ianya didaftarkan dengan nama beliau.
Dalam sidang media pada petang ini, Azri memberitahu kepada wartawan yang mana logo INVOKE SOLUTION didaftarkan dibawah namanya di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO).
Azri tidak akan teragak agak untuk mengambil tindakkan mahkmah terhadap mana mana individu menyalahgunakan nama INVOKE untuk tujuan mengaut keuntungan ataupun peribadi.
Disamping itu Azri turut memberitahu kronologi kes saman beliau oleh Anwar Ibrahim yang mana dalam perbicaraan tersebut beliau telah didapati bersalah menfitnah bekas pemimpin Pakatan Rakyat tersebut atas kelakuan luar tabie yang mana Anwar Ibrahim telah meliwat pembantu perbadinya Mohamad Saiful Bukhari Azlan yang mana kini Anwar Ibrahim telah dijatuhi hukuman penjara di Sungai Buluh setelah berberapa tahun menjalani proses pendakwaan di mahkamah.
2 Tahun lalu, Nurul Izzah Anwar telah menghantar permohonan pengampunan Diraja atas kesabitan kesalahan ayahnya meliwat bekas pembantu peribadinya akan tetapi permohonan tersebut tidak akan mendapat pengampunan kecuali ia dimohon sendiri oleh pesalah tersebut dan mengakui kesalahnya.