Papagomo Ganti Tun Faisal?

Papa Gomo ganti tempat Tun Faisal terajui UMB?!


2013 merupakan tahun penting buat Umno. Selain pilihan raya Ke 13 yang menjadi perkara utama, agenda kedua besar ialah pemilihan Umno semua peringkat yang akan bermula pertengahan bulan ini. 


Ramai Ketua bahagia, ketua cawangan akan bertukar kepimpinannya. Yang menarik ialah sayap kiri dan kanan Umno seperti Pemuda, Putera, Puteri dan Wanita. 

Putera, pemuda dan puteri akan menyaksikan perubahan besar, ini kerana had umur untuk berada dalam Pemuda,Putera dan Puteri akan berakhir apabila melepasi 40 tahun 

Dalam Pemuda KJ nampaknya masih ada ruang itu pun merupakan penggal akhir buat beliau. Timbalan Pemuda terpaksa bye bye kerana faktor usia. 

Begitu juga Ketua Unit Media Baru Pemuda Umno iaitu Tun Faisal Ismail akan berakhir tugasnya kerana faktor usia. 

Siapa lagi yang layak mengambil alih tempat beliau? 

Jawapan TM dan Tun Faisal juga mungkin setuju jika TM mencadangkan kepada Pemuda Umno Malaysia supaya melantik Papa Gomo sebagai pengganti Tun Faisal untuk menerajui UMB Pemuda Umno Malaysia. 

Sekian. – Taipingmali
Rakan blogger aku hormati (taipingmali) menulis papagomo ganti tun faisal?aku tengok cam sindir pun ade hehehe…apa-apa pun aku tak kisah..buat la apa pun..aku tetap sokong UMNO!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*