PAS Kini Sudah Hilang Jentera Fisabilillah?!

Perghhh..Pas lo ni tak supo muloooo…dulu abih segala buluh ranjau onak berduri di bukit bukau dan gunung ganang ditebang oleh macai2 Pas untuk dijadikan kayu bendera..kini semangat sukarelawan seperti itu sudah tidak wujud lagi di PRK DUN Kuala Besut..kelihatan Pemuda2 Hardcore Pas seperti memulau perjalanan PRK DUN Kuala Besut..hingga kayu untuk bendera Pas pun terpaksa di beli di kedai..

Walhal selama ini parti Pas terkenal sbg parti yg paling berjimat cermat dan berhemah sekali dlm perbelanjaan mereka..menurut sumber drp beberapa org ahli Pas sekitar PDM Bukit Puteri,ramai Pemuda2 Pas di dalam DUN Kuala Besut yg merajuk dan terasa hati dengan tindakan dan gelagat Pengarah Pilihanraya Kecil DUN Kuala Besut iaitu HUSAM MUSA yg dilihat cuba memencilkan peranan drp Pemuda2 Pas di DUN Kuala Besut..

Sebaliknya Husam Musa membawa masuk Pemuda2 Pas drp Kelantan utk mengambilalih tugas2 di DUN Kuala Besut..tindakan Husam Musa jelas membuktikan yg Husam Musa cuba memperkecilkan dan tdk percaya kemampuan org2 muda Terengganu..jelas Husam Musa cuba mengKELANTANkan DUN Kuala Besut..berikutan tindakan bodoh Husam itu,Pemuda2 Pas di DUN Kuala Besut bertindak memulau PRK DUN Kuala Besut ini..

Sebab itu sehingga hari ini,tiada lagi konvoi2 raksaksa spt kelaziman yg dilakukan oleh Pemuda2 Pas selama ini..dan yg plg perit,sudah pastilah si Che Long..bila hartanya dikikih Husam untuk membeli kayu bendera disupply oleh tauke hardware kenalan rapatnya..kesian Che Long. –  Sumberللاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*