PAS PERAK fitnah satu ibadah


Woshhhhhhhhh……..siapa kenal Nizar, reputasi baik atau yang sedia maklum dia ini pandai memajukan negeri/negara? 11 Bulan pegang Perak apa dia buat untuk rakyat perak?(bukan untuk kepentingan politik dia) Aku tak paham la kenapa ada yang masih taksub nak kat dia nie, dah la mulut longkang duk hina sultan (johor) pastu sanggah titah sultan (tanah 999thn) yang terbaru ini kisah rumah Perak yang diberitakan dijual oleh Zambry, hahaha…isu terjawap tapi depa kata blogger bocor rahsia negeri, hihi budak SS yang menjadi cacai terakhir PAS PERAK fitnah satu ibadah

Tapi yang duk buka 1 persatu rahsia negeri tu siapa mulakan? Si Soldadu Nizar atau nama sebenarnya Salman Saleh yang duk menuduh Zambry, dan ia dijawap dengan keterangan yang lengkap KENAPA dan MENGAPA berkenaan isu rumah PERAK di PULAU PINANG,

Goyah kerana kecelaruan dan kekantoian mereka, kini bermula la perbuatan provokasi yang melaga²kan BARISAN NASIONAL. Wah..hebat benar siapa ada spy kononnya sipolan sipolan itu gugur..pecah..alih…ZAMBRY DIGUGURKAN DARI MB PERAK



“Justeru, Salman berkata, PAS Perak menggesa Kerajaan Negeri Perak yang diketuai Dato’ Seri Zambry Abdul Kadir mengesahkan adakah butiran dokumen yang didedahkan oleh blogger tersebut adalah benar atau palsu.

“Kami menggesa pihak polis menyiasat pendedahan ini dan mendakwa kedua-dua blogger itu jika penjanjian tersebut adalah dibawah Akta Rahsia Rasmi.

“Kami mahukan kesahihan butiran dokumen itu kerana ianya membabitkan soal urus tadbir dan harta negeri,” tegas beliau.

Hadir sama membuat laporan polis ialah Ahli Jawatankuasa Strategik dan Isu PAS Negeri, Safarizal Saleh; Peguam Pemuda PAS Negeri, Mohd Fitri Asmuni; dan Setiausaha Jabatan Pilihanraya Pemuda PAS Negeri,Muhammad Basyir”


Now apabila kebenaran diperjelaskan mereka kata ini akta sulit/rahsia dan mohon siasat plak hahahaha…ternyata counter attack menjadi apabila penipuan yang digembar gemburkan oleh SS itu terlah terbukti FITNAH kepada Zambry, now mengeletek suh siasat camana dokument sulit itu leh di keluarkan oleh blogger Perak Cybertrooper. Untuk pengetahuan pembaca SS nie dah la meroyan macai kepada Nizar..now kejar glemer lepas dia sendiri yang fitnah orang. Untunglah SS buat fitnah, pastu kantoi now suh polis siasat?takde kerja lain ke wahai cai cai Pakatan?Yang pastinya sumber yang dikeluarkan itu sangat kukuh faktanya bila menjawap pertuduhan SS kononnya zambry jual rete mende kerajaan Negeri.Ayuh imbas kembali isu rumah perak. Artikel ini : ISU RUMAH PERAK

Guys..siapa la ko, Zambry dah warning : SAMAN JIKA DIFITNAH

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.