PAS Roboh Sekolah Pondok Agama Islam?!

Harakahdaily Kali ini mencuba mempertahankan ketua Munafiknya, Sekolah Agama tersebut jika ikut UNDANG-UNDANG DUNIA adalah SALAH, Tapi pembinaannya demi syiar ISLAM itu TIDAK SALAH malah dituntut oleh AGAMA, Dengan alasan Abdullah bukan tuan tanah sahaja menjadikan LESEN BESAR untuk PAS Kelantan merobohkan Pondok untuk orang belajar agama, Aku yakin mungkin hari ini bekas pelajar disitu mesti terasa sebak bila diperlakukan begini, sepatutnya MDT lebih memberi ruang dan berlembut hati sesama ISLAM dan ternyata ajaran Nik Aziz Lebih mulia dari ISLAM, Contohnya..Berlemah lembut sesama kafir (DAP) dan menentang sesama ISLAM (UMNO.
HARAKAH MENULIS : PAS BUKAN GILA BABIApa dah jadi ni?

Mula-mula aku tak percaya dengan berita ini, namun rupa-rupanya ianya

benar berlaku di negeri yang dikatakan serambi Mekah.
Tergamak Majlis Daerah Tumpat di bawah kerajaan negeri Kelantan melakukan perkara sekejam ini. Pondok Geting tempat mengaji agama dirobohkan hanya kerana pengasasnya tidak bersetuju dengan parti Pas.
Perlakuan kejam ni dah setaraf rejim zionist yang tak dapat dimaafkan lagi. Kalau benar pondok ni takde kelulusan menduduki sekalipun, ini bukan cara penyelesaian yang terbaik.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*