PAS Tak Kisah Mislinaa Berbogel

Nyum..lebai² kera pasti seronok dapat tengok wayang free diperhimpunan sejuta BABI tu, sekor icon seksi PR akan mula menayangkan tubuh badannya untuk tatapan mangkuk hayun yang akan diredhai oleh lebai dan kera PAS yang kononnya memperjuangkan nasib rakyat (sejak ubah dari negara islam ke negara berkebajikan)

Stadium Merdeka di sini dipenuhi ribuan peserta Himpunan Shamsidar yang berarak dari beberapa lokasi di ibu negara bagi menghadiri perhimpunan yang dianjurkan oleh parti pembangkang itu.

Mereka berkumpul di KLCC, Masjid Negara, Pasar Seni dan KL Sentral dengan membawa bersama pelbagai sepanduk manakala ada kalangan mereka turut membawa bersama kanak-kanak dan bayi.
“Stadium penuh dan peserta mula membanjiri tempat letak kereta di hadapan pintu utama kerana acara akan dimulakan bila-bila masa, pada pukul 2.15 petang,” lapor seorang wartawan Utusan Malaysia di perkarangan Stadiuim Merdeka di sini.
Katanya, pelakon filem Mukhsin, Mislina Mustafa yang hanya bersinglet dan berseluar pendek turut kelihatan bersama empat lagi rakan yang turut berpakaian menjolok mata


SEBAHAGIAN peserta Himpunan Shamsidar berarak dari Pasar Seni menuju ke Stadium Merdeka dengan membawa pelbagai sepanduk, di Kuala Lumpur hari ini. – UTUSAN/NASIRRUDDIN YAZID © Utusan Melayu (M) Bhd 

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*