Pengacara Berbogel Sambil Membaca Berita

VIDEO: Baca Berita Sambil Bogel Untuk Tarik Penonton Lelaki.

Di Perancis ketika kerajaan negara itu mengharamkan pemakaian tudung, tetapi di satu sisi siaran beritanya yang di mana pembaca beritanya menyampaikan berita secara bogel. Saluran itu yang dinamakan Naked News Network menyiarkan berita seperti CNN, tetapi disampaikan dengan cara yang agak kreatif iaitu dengan berbogel.

baca berita bogel

Saluran itu menyiarkan berita selama 24 jam dan memaparkan berita daripada serata dunia. Para pembaca berita yang kesemuanya adalah wanita pada mulanya akan berpakaian lengkap, namun akan menanggalkannya satu persatu sehingga telanjang sambil menyampaikan berita.


baca berita bogel
Naked News south Korea
baca berita bogel
Naked News Italy

Para penyampai yang dipilih adalah dari golongan terpelajar, lancar berbicara, bijak dantentunya cantik. Satu kajian yang dilakukan menunjukkan saluran itu sebahagianbesarnya ditonton oleh golongan lelaki. Melalui kajian itu juga, kebanyakan lelaki itu sebenarnya lebih berminat untuk melihat pembaca berita tersebut menanggalkan pakaian mereka berbanding mengetahui isi kandungan berita yang disampaikan.

Naked News Dari Negara Korea

Kini, saluran berita seperti itu bukan hanya popular di Perancis, malah sudah tersebar kepelbagai negara maju lain di dunia. Negara-negara seperti Kanada, Amerika Syarikat,Jepun, Korea Selatan, Italy dan Greek pun sudah mempunyai versi Naked News mereka sendiri. Apa yang di harapkan jangan sampai perkara seumpama ini melarat ke negara kita sudah. Tak jadi kerja sudahnya ๐Ÿ™ 

ู„ู„ุงูƒูŠ ุจุฑุงู†ูŠ ู…ูˆฺ ูƒูŠู† ุงูƒู† ูƒุงู„ู‡ ุชุชุงฺคูŠ ุชูŠุฏู‚ ุงูƒู† ู…ฺ ุงู„ู‡.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*