Pergh Sakitnyaaaa!!!! [Gambar]

Itu ayat yang barang kali terpacul dari mulut-mulut pembaca, hope jangan ada yang tersembur makan LUNCH korang…Hahahaha

Tak semua orang sanggup klik posting nie, maklum la tengok jek terus rasa ngeri kan? Ada pengajarannya gambar pencuri yang kantoi di sula pagar sebuah muzium di London ni.


Pencuri malang tersebut dikatakan panik setelah penggera muzium berbunyi dan terburu-buru melarikan diri dari muzium tersebut. Pencuri tersebut memanjat sebatang pokok untuk keluar dari kawasan tersebut dan akhirnya…

 pencuri kantoi kena sula pagar
Dipendekkan cerita, polis terpaksa menggunakan khidmat kren untuk mengangkat pencuri tersebut…
pencuri kantoi kena sula pagar
 pencuri kantoi kena sula pagar
Memang sadis aku tengok.. Moral dari kisah ini pastikan pagar rumah korang ada ciri-ciri begini, so pencuri akan berfikir jauh kehadapan jika cuba menglepasi pagar begini, tu pasal orang cipta pagar kan? tapi kalau rasa kesian kepada pencuri..biarkanlah..buat macam rumah Dato Ali Rustam..takde pagar…Alhamdulillah..takde sape nak g samun dia..maklum la pemimpin disayangi ramai..
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*