Polis Terengganu Nafi Tahan 2 Anggota AMK?!

Sahih semakin jelas ini kerja DAP, Demi mahu melaga-lagakan PAS dan PKR..UMNO kena getah, DAP siap nak memerintah. Pencacai PR…nampak tak????!!!!!Kenapa DAP diam menikus…???!Kalau isu Lahad Datu tu bukan main pailang dia memekak cha ya nun ali kafir harbi!!!!!!!

Polis Terengganu menafikan dua individu yang didakwa anggota Angkatan Muda Keadilan (AMK) ditahan berhubung penyebaran DVD lucah yang dipercayai membabitkan seorang pemimpin kanan parti pembangkang.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri, Asisten Komisioner K.Manoharan berkata, sehingga kini masih belum ada tangkapan dibuat berhubung kes itu dan siasatan lanjut masih dijalankan.


Katanya, dakwaan yang dikeluarkan oleh individu yang tidak bertanggungjawab itu adalah tidak benar dan sehingga kini pihaknya masih mengesan individu yang terlibat dalam pengedaran DVD terbabit.

“Ya kami mengesahkan telah merampas 16 keping DVD yang kononnya dikatanya mirip seorang pemimpin kanan parti pembangkang di Besut semalam.

“Pihak kami masih menjalankan sisatan berhubung penyebaran video berkenaan di Besut dan sehingga kini kami belum menahan mana-mana individu bagi membantu siasatan,” katanya ketika dihubungi Bernama hari ini.

Manoharan turut memberi amaran keras kepada individu yang menyebarkan khabar angin agar segera menghentikannya. – Bernama

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*