Poster Penyokong Pembangkang “Let Anwar Rott In JAIL”?!

Gambar Flashmob yang dimana penyokong Khalid mengesyorkan Anwar seharusnya dibiarkan meringkuk dalam penjara kerana tidak tertahan lagi dengan sandiwara 3 beranak yang kini lari dari landasan perjuangan rakyat (kononnya) oleh Pakatan Pembangkang.

Setiausaha Politik kepada Tan Sri Khalid Ibrahim, Faekah Husin menyifatkan pemecatan Khalid sebagai ahli PKR dibuat secara terburu-buru tanpa mengambil kira surat tunjuk sebab yang dikemukan beliau kepada Lembaga Disiplin Parti itu pada Jumaat.

Dalam reaksinya berhubung pemecatan berkenaan, dia menjelaskan Khalid telah menghantar surat meminta supaya sesi penangguhan dibuat pada 15 Ogos ini.

Melalui surat berkenaan, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pelabuhan Klang itu telah membangkitkan beberapa perkara termasuk senarai panel yang akan melakukan proses pendengaran dan tata cara pelaksanaannya.

Jelasnya, ia bagi memastikan sama ada Khalid boleh diwakili peguam atau boleh membawa pegawainya bagi menjawab proses berkenaan.

Malangnya, PKR dikatakan telah membuat keputusan tanpa memberi peluang kepada Abdul Khalid untuk mempertahankan diri.

“Malang, PKR mengambil langkah songsang begini. Saya gembira menjadi sebahagian dari lakaran sejarah politik negeri Selangor bahawa Menteri Besar adalah dari ADUN bebas,” kata Faekah.- sumber


Kah kah kah kah….Tahu pon kome…Bodoh lagi…

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*