Presiden PAS Tak Mahu Ucap Sokong Azizah #azmin4mb

PAS SYORKAN AZMIN SEBAGAI MENTERI BESAR.
Lantaran kekecohan yang tercetus isu Kerusi Menteri Besar selangor yang dicetuskan oleh individu yang cukup kontrovesi di Malaysia iaitu Anwar Ibrahim yang mana tindakkan beliau dalam misi menjadi Perdana Menteri kini menunjukkan belang anwar yang sebenar.
Rakyat Selangor yang selama ini mendambakan perubahan dari kerajaan BN di Selangor sebelum ini dan memilih Kerajaan Pakatan pembohong jelas dinyatakan oleh ketua Umum mereka dakyah pembangkang di Malaysia adalah ketamakkan kuasa dan kegilaan yang tidak berkesudahan sehingga menjadikan rakyat Selangor sebagai mangsa situasi gila kuasa ini.
Selangor cukup diidamkan oleh rata rata pemimpin politik di Malaysia terutama DAP yang sebelum ini jelas mempergunakan Tan Sri Khalid Ibrahim dalam permainan jalutnya. Akibat dari keberanian TSKI yang membuka ruang kepada kerajaan pusat dalam membantu rakyat selangor yang terhimpit dgn masalah air dan pelaburan kerajaan negeri Selangor yang kian menguncup. 
TSKI disingkirkan dari PKR hanya kerana beliau memberi kerjasama baik dengan kerajaan pusat untuk membantu rakyat Selangor yang sebelum ini semuanya adalah idea ketua umum untuk memberikan tekanan kepada rakyat Selangor dan kesannya ditujukan kepada pemerintah pusat hari ini.
DSAI dah kencing atas muka pengundi pakatan di Selangor jabgan suatu hari nanti anak cucu pengundi di Selangor kencing atas kubur kalian.
Dalam sidang media sebentar tadi PAS mengangkat 2 nama untuk dinaikkan sebagai MB Selangor sedangkan mereka jelas tahu sebarang perubahan sebagai Menteri Besar bergantung kepada mandat Tuanku Sultan Selangor.
DSAI bakal tentang Sultan Selangor demi menghalalkan perbuatan beliau?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*