PRK Sungai Limau : Calon PAS Pula Anjurkan “TUKAR”

Pilihan Raya Kecil Sungai Limau berbaki 3 Hari lagi untuk semua jentera parti tidak kira dari PAS dan juga Barisan Nasional, Terdetik aku dengan isyarat yang cuba disampaikan oleh PAS.
Gambar Sumber : Headbomb

PRK kali ini dilihat Calon PAS senaja mengurangkan kelebihan PAS sendiri selaku mempertahankan kerusi N.20 Sungai Limau dengan beberapa insiden yang dikelaskan tidak masuk akan [sabotaj parti] atau memang didalam rancangan jahat dari dalam parti pakatan?

Program yang cuba ditiru dari program pelajar-pelajar MARA oleh PAS iaitu TUKAR Minyak Hitam seolah olah satu isyarat halus dari PAS yang mahu PR kehilangan kerusi No.20 agar tidak dirampas oleh rakan mereka sendiri yang berpotensi iaitu PKR pada pilihanraya akan datang (PRU14).
Terang lagi bersuluh dengan apa yang dilakukan oleh PKR yang mana lebih kuah dari sudu didalam PRK kali ini dan dilihat secara halusnya PAS kini dalam kerugian yang teruk bilamana PKR mengambil kesempatan kekalah PAS di PRK Sungai Limau kali ini akan menukarkan kerusi ini kepada PKR kelak. 

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*