PRK Sungai Limau : Video Pengakuan Petugas Dipukul Penyokong Pembangkang

Objek tumpul kemungkinan kayu atau besi digunakan untuk memukul pertugas parti politik belaku di PRK Sungai Limau.

Insiden seperti ini tidak seharusnya belaku ketika waktu berkempen, jika pembangkang yakin dengan kemenangan mereka mengapa perlu bertindak seperti ini, adakah ini yang dianjurkan oleh sebuah parti yang kononnya mengikut tuntutan islam dan warisi perjuangan islam?

Bersabarlah wahai umat islam, kemenangan akan dapat dikecapi dari golongan-golongan yang benar.

tapi yang peliknya pukul dan lari. Bacul takde telor..

Cybertroopers BN perlu berhati hati dengan tindakan Agresif pihak PAS.

Pengarah Pilihanraya PAS hari ini telah mengarahkan jenteranya lebih agresif terhadap jentera Barisan Nasional. Mahfuz juga telah mengarahkan barisan Blogger Pakatan Rakyat untuk turut sama turun padang dan diletakkan disetiap PDM bagi mengenal pasti blogger Pro UMNO Yang menjalankan liputan di PRK Sg Limau. Maklumat yang diperolehi mendapati kempen melalui media soaial oleh jentera Pro UMNO lebih efektif dan menarik sokongan pengundi luar untuk balik melakukan Penghijrahan kepada Barisan Nasional.

Diharapkan blogger pro Umno lebih berhati hati dalam melaksanakan tugas di lapangan dan elakkan konflik jika ianya berlaku. Jika ada provokasi dan sebagainya usah gentar sebaliknya gunakan Talifon dan gadjet yang ada untuk mengambil gambar ataupun video Provokasi yang dicetuskan oleh jentera PAS.

Sila buat Laporan Polis jika ianya perlu.

– Azri Malay Rights
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*