Program ‘Apa Kabar Bro’ Bukti Kerajaan Mendahulukan Rakyat. #apakabarbor

Sekalung ucapkan tahniah pada YB Anuar dan barisan Hal Ehwal Luar Bandar Pergerakkan Pemuda Umno Malaysia kerana menjayakan satu program yang ternyata menyentuh hati rakyat terutama golongan kurang berkemampuan luar bandar

Titisan air mata penuh kesyukuran dari penduduk sekitar terutama dari warga emas kerana terharu ada sifat kepimpinan pemimpin kerajaan yang turun membantu dan mendengar masalah mereka!! 

Program 'apa kabar bro' mendapat kerjasama pelbagai agensi kerajaan dan kementerian termasuk dari segi sumbangan bantuan dana untuk membantu menyelesaikan masalah yang dialami.

Dalam program 'apa kabar bro' yang julung kalinya ini ditunjangi YB Anuar menyampaikan bantuan RM30,000 sumbangan pusat latihah GiatMara dan Yayasan Felda untuk membaik pulih enam buah rumah di kawasan itu, selain RM1,000 dari HELB sendiri untuk Rumah Anak Yatim Jalinan Kasih.

Semoga program 'apa kabar bro' diteruskan dan diperluaskan untuk masa akan dalam membuktikan kerajaan hari ini cukup prihatin dengan pemasalahan rakyat.

Syukur alhamdulillah..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*