Ramai Pro-Mahathir Kini Percaya MalaysiaKini?! #kekalNajib

Mkini kini ketandusan idea dan jelas semakin terdesak untuk melagakan penyokong Tun M yang kini sedang dicuri sokonganya dari Barisan Nasional.

“Lightbox” Berwajah Mahathir yang dikatakan kononnya sengaja biarkan tidak menyala mengundang reaksi tidak senang terutama dari penyokong “kipassusahmati” Tun M.

Bertimbunlah sumpah seranah dilemparkan kepada YB PM DS Najib Razak lantaran kejadian itu meskipun ianya dimuat naik oleh portal MenipuKini sememangnya portal lidah pembangkang yang kini ketandusan idea dan membawa isu remeh untuk memecahkan perpaduan umat islam didalam UMNO.

Ada blogger pro Tun M dengan semberono memberi tuduhan tidak baik kepada presiden parti hanya kerana perkara yang dianggap tidak menambah atau mengurangkan kreditbiliti mantan Perdana Menteri tersebut [sini]

Sewajarnya pihak pengurusan tersebut lebih peka akan keadaan-keadaan ini. Terima Kasih kepada Pergerakan Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur segera membantu menagani akan perkara ini agar tidak belaku pertelingkahan diantara sesama sendiri hanya kerana “Lampu Tak Menyala”


“Pemuda UMNO Wilayah di Tingkat 4 bagi melihat sendiri dakwaan Malaysiakini bahawa Gambar Tun Mahathir tidak berlampu.. 

Kami melihat gambar ini terang dan tidak ada masalah. “

Mohd Razlan 
Ketua Pemuda UMNO WP
Semalam, 
Pergerakan Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan yang dipimpin oleh Saudara Razlan Rafii yang hari ini telah menjayakan Program Jom Shopping Raya 2015. 
Program yang mulia ini melibatkan hampir 500 orang dimana mereka ini terdiri daripada bahagian UMNO seluruh Wilayah Persekutuan, anak-anak Yatim dan golongan orang kurang upaya (OKU). Program ini turut mendapat kerjasama konglomerat tekstil Melayu terbesar negara iaitu Jakel trading Sdn Bhd (JAKEL).- 

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*