Ramesh Rao Nasihati Karpal Belaku Adil Pada Rakyat

Kelantangan Ramesh Rao boleh dikatakan antara pencetus keresahan yang membuatkan rata rata pemimpin pembangkang panas bontot bila beliau bersuara. Kali ini giliran Karpal Singh pula menerima semburan sinis beliau yang agak releven untuk kita fikirkan bersama.
Karpal Singh kini seorang yang “tertinggal” oleh DAP lantaran peletakkan jawatan beliau dari DAP ini suatu ruang yang sesuai kepada Karpal membuktikan beliau seorang berjuang untuk rakyat oleh itu cadangan berbentuk nasihat sinis ini Karpal Singh wajar berlapang dada untuk diterima demi membuktikan beliau benar benar memperjuangkan rakyat Malaysia.

Jika sebelum ini Karpal bersuara aneh/ganjil mengkritik PAS walaupun berjawatan didalam DAP kenapa tidak masa ini beliau bersuara aneh demi membuktikan apa yang beliau nyatakan didalam parlimen pada 22 OKT 1997 seperti yang didakwa oleh Zulkifli Nordin. (video) Cadangan Ramesh ini wajar didengari Karpal kononnya mempunyai bukti dakwaan beliau terhadap Anwar sehingga mengesyorkan “Anwar harus bertaubat”.


Memangkan keadaan kesihatan Karpal yang boleh dikategorikan “mesti direhatkan” beliau seharusnya melepaskan beban yang beliau tanggung hanya kerana terpaksa melangsungkan agenda nafsu serakah Anwar.


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*