Rancangan Agen Amerika?

Sebab itu Anu Brahim ancam nak minta tolong Amerika hukum kerajaan BN konon menipu di PRU 13

Dari Media Thailand! Dari Media Thailand! Dari Media Thailand!

AMERIKA SEDANG BERSIAP SEDIA GULINGKAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL MALAYSIA MELALUI KEKERASAN JALAN RAYA WALAU PUN SELEPAS PRU 13 UNTUK DIGANTIKAN DENGAN PROXY AMERIKA, PAKATAN RAKYAT!!!

Baca di sini……
(http://altthainews.blogspot.com/2013/05/us-prepares-to-overthrow-malaysian.html)

Media THAILAND,ALTEERNATIVE THAI NEWS NETWORK (AltThaiNews) melaporkan Amerika Syarikat sedang bersiap sedia (preparing) menggulingkan kerajaan BN Malaysia untuk digantikan dengan kerajaan PR dalam rangka strategi Amerika mengepung China, walaupun selepas PRU 13.

AltThaiNews berkata bahawa ancaman ADAM ADLI HALIM, HARIS IBRAHIM, TIAN CHUA, CIKGU BARD dan lain2 aktivis dan NGO anti-BN untuk menggulingkan kerajaan BN secara vKEKERASAN adalah didalangi oleh AMERIKA SYARIKAT!

Ancaman menggulingkan kerajaan Malaysia di jalan2 raya yang dibuat oleh ADAM ADLI HALIM, HARIS IBRAHIM, TIAN CHUA, CIKGU BARD (BDRUL HISHAM SHARIN) adalah diatur oleh Amerika Syarikat..

Ini dilaporkan oleh media Thailand, AlThaiNews (Alternatif Thai News Network).

Menggulingkan kerajaan BN Malaysia sangat penting bagi Amerika Syarikat dalam STRATEGI MENGEPUNG CHINA YANG SEDANG DIATUR AMERIKA.

Malaysia berada di lokasi strategik dalam konflik Amerika-China.

Malaysia meminggiri Selat Melaka dan Laut China Selatan, dua laluan laut yang sangat penting dan perlu dikuasai Amerika bagi mengepung China serta menghadapai perang dengan China di masa depan.

UNTUK KUASAI SELAT MELAKA DAN LAUT CHINA SELATAN, AMERIKA PERLU KUASAI MALAYSIA SECARA PROXY.

AMERIKA DAH AMBIL KEPUTUSAN ANWAR IBRAHIM DAN PAKATAN RAKYAT MESTI MEMERINTAH MALAYSIA NO MATTER WHAT!

Maka setelah PRU 13, Amerika meneruskan usaha menggulingkan kerajaan BN melalui rusuhan jalanan yang akan dilakukan oleh NGO2 Malaysia yang dibiayai Amerika seperti Bersih 2.0, SUARAM dan lain2 lagi.

Semua ini dilaporkan oleh MEDIA THAILAND ini, Alternative Thai News Network.

Masih ingat LAHAD DATU, SABAH DAN KIRAM? Semuanya ada kaitan dengan rancangan PR dan Amerika gulingkan kerajaan BN Malaysia!

– sumber

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*