Rancangan Pakatan Mahu Nik Aziz Bersara

Sumber yang terbukti benar dan PAS sendiri takut kepada bayang-bayangnya sendiri bila mana skandal pemberian/sedekah tanah kepada Ketua Penerangan DAP Perak menYESkan belaku salah guna kuasa yang amat besar dalam pertabiran PAS di Kelantan, Nik Aziz terlalu yakin dengan sokongan/amanah yang diberikan rakyat kepada dia hingga dia sendiri lupa setiap tindak-TANDUKnya di monitor oleh orang lain.Si Ngeh siap Ugut YB Hamidah “jaga² aku kenakan kau balek pasni”

Mungkin ini salah satu rancangan menjatuhkan Nik Aziz di Kelantan(maklum la terlalu lama dan banyak bende kantoi) eh..jangan kata teman serkap jarang ea…Nik Aziz mngkin boleh dikategorikan sebagai OTAI PAS jika dulu Nik Aziz pernah berkata “tiada penganti dia dalam PAS” itu sikit sebanyak mengelikan buah jambak kurma lebai PAS yang gila kuasa seperti beliau. So jalan terbaik mereka menggunakan pihak lawan untuk menang(Jatuhkan Nik Aziz) jangan sembang la pasal kesetiaan didalam politik ini, manusia ini kalau dapat kuasa jek lupa mati…tak kira la belah mana² – NIK AZIZ & RASUAH 
Pisau Menulis:-

Kenapa Nik Aziz pada mulanya menafikan pemberian tanah kepada Ngeh dan Nga ,sebelum itu Kenapa terus gelabah . Ngeh terus tuduh PAS tikam belakang apabila isu tanah meletup..

Kenapa Nga berani ugut YB Datuk Hamidah..Kemudian berlaku pula diversi isu .DAP sedar untuk membangkitkan kemarahan umat Islam dan Melayu hanya perlu sentuh isu agama dan juga raja melayu. Karpal pertikaikan pengurniaan darjah kebesaran daripada Istana manakala Guan Eng bangkitkan kembali isu nama Allah..Kenapa pemimpin DAP cemas? Kenapa Anwar cemas? 
Apabila disoal mengenai perolehan tanah di Dewan Undangan Negeri Perak..KENAPA NIZAR DIAM MEMBISU? Semua orang tahu Nizar paling champion dalam dewan hentam BN..kenapa kali ini telurnya kecut serupa kurma expired..

Kenapa tiba tiba nak dedahkan video lucah Speaker DUN Perak? Sedangkan gambar kat dalam tu khabarnya tak nampak apa pun..gelap gulita beb.. 

Kenapa sekarang ini berlaku perbalahan besar didalam DAP..Kenapa PAS begitu takut mengenai isu ini.Seterusnya..
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*