Saalam 1kangkung Blogger BN Spin Isu #Kangkung Syok Sendiri.

Blogger Barisan Nasional terpaksa dan cuba mengalihkan isu kangkung kerana ditugaskan setelah dikitai seoalh dimasukkan ke dalam mesin pengisar hahaha…Benar kata YB Khairi Jamaluddin Pemimpin BN SYOK SENDIRI!

Ini satu kejayaan pakatan pembangkang berjaya mempengaruhi rakyat Malaysia termasuk penyokong kerajaan sendiri untuk menyebut perkataan KANGKUNG dengan kata lain ia sangat memberi kesan, PEMIMPIN PEMBANGKANG juga menyahut #trending ini tetapi tidak pada pemimpin kerajaan apatah lagi dari pemimpin UMNO. Seperti yang ditulis dalam lama twitter serorang rakan.Yang melucukan blogger BN sendiri mengheret rakyat bertambah meluat dengan “isu kangkung” ini sehinggakan mengheret ketua pembangkang dalam hal kangkung ini seolah olah blogger BN memulangkan paku buah keras kepada pembangkang sedangkan perkara seperti ini dijadikan satu impak gambaran yang buruk kepada kepimpinan DS Najib Razak.
lihat gambar ini :
apa rasionalnya guna gambar begini untuk alih isu?aku tengok pun meluat macam la takde modal lain…hehehe…Syok sendiri

Kita kena akuilah kita memang lemah dalam alam maya…aku nak tunggu team yang sedang dipersiapkan oleh YB Khairy selaku ketua pemuda dan saudara Ibdillah (pengerusi BMB).

JIKA nyata berkesan yang sangat positif…boleh lepas ini aku pencen blogging..

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*