Salah Satu Anak Derhaka?!

Admin berkesempatan melawat Kelatan pada hari ini dan sempat meninjau beberapa kawasan yang kononnya ini sebuah negeri contoh pemerintahan Islam, tidak dinafikan ada baiknya PAS memerintah Kelantan akan tetapi PAS wajar berlapang dada untuk memberi perubahan kepada rakyatnya termasuk keperluan asas seperti air dan elektrik.

Tidak layak rakyat kelantan dinafikan haknya sebagai rakyat Malaysia walaupun dibawah pemerintahan pembangkang akan tetapi jelas rakyat kelantan bakal memberi kepercayaan kepada UMNO kelak berikutan penipuan Anwar yang hari ini jelas meresapi disetiap pucuk pimpinan PAS (anuwaris).

Orang Kelantan bukan seperti yang dikatakan membaca blog atau facebook kerana boleh dihitung kwsn yang adanya perkhimatan jalur lebar dan orang yang bertanggungjawab dalam memperbodohkan orang Kelantan adalah orang Kelantan sendiri seperti pengundi luar yang pulang ke kampung untuk mengundi parti yang tidak membantu rakyat.

Jika senario “balik undi dan tinggal bodoh” sepatutnya tidak belaku lagi pada PRU14 kerana jelas disini lebih besar gelombang biru yang bakal terjadi pada PRU14.

Orang Kelantan jika sedar apa yang DS Najib sedang rangkakan untuk kelangsungan kehidupan masa hadapan admin yakin ramai lagi akan merestui UMNO dalam membantu rakyat di Malaysia berbanding DAP yang menguasai bandar besar kerana majoritinya orang cina komunis yang mahu menyelewengkan sedikit kuasa orang melayu iaitu kuasa politik.

DAP mendabik dada kononnya bandar besar maju dibawah mereka sedangkan ianya dirampas dari kepimpinan BN sebelum ini.

Pst : anak balik kampung undi dan balik bandar, mak bapak dibiarkan bawah zink karat..ada ke patut?!

*gambar : admin kat pasar klate :p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*